OBB TV
BÜYÜKŞEHİR MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI - 24 Ekim 2019 Perşembe ORDU
BÜYÜKŞEHİR MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

 BÜYÜKŞEHİR MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI 

BÜYÜKŞEHİR MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Ekim Muhtarlar Günü programına katılarak muhtarlarla bir araya geldi. Ordu Recep Kara Spor Salonu’nda düzenlenen Muhtarlar Günü programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda protokol üyesi katıldı. Ordu’nun 19 ilçesinden 774 muhtarın katıldığı program, kutlama konuşmalarının ardından Başkan Güler’in proje sunumuyla devam etti.



“ORDU’YU HEP BİRLİKTE İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Ordu geneli 774 muhtarın katıldığı toplantıda proje sunumu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Hep birlikte çalışabileceğimiz bir kalkınma planı hazırladık. Bu plan içerisinde 3 ana unsuru başa aldık. Bunlar yüksek teknoloji, nitelikli tarım ve çağdaş turizm. Bunlar üzerine 4 şirket kurduk. OREN, ORTAR, ORTUR ve ORYAZ şirketlerimiz ile birlikte Ordu’yu ileriye taşıyacağız. Ordu’yu deniziyle barıştıracağız. Yol, su, alt yapı,  kanalizasyon, çevre koruma ve ulaşımın da içerisinde bulunduğu yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yapımına özellikle hız kazandırdığımız projelerimizde de çalışmalarımız devam ediyor ”diye konuştu.



“SİZLERLE BİRLİKTE ORDU’YU YÖNETECEĞİZ”

Ordu’nun geleceğinin şekillenmesinin birliktelikle mümkün olacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Önümüzdeki günlerde düşünen Ordu üreten Ordu ile birlikte yarışan bir Ordu oluşturacağız. Ordu’nun geleceğine çok iyi görüyorum. Bu geleceğin şekillenmesi bizlerin elinde. Gölgede duranın gölgesi olmaz. Bizde gölgede durmayacağız. Burada sizlerle birlikte Ordu’yu yöneteceğiz. Karşılıklı birbirimize öneriler sunacağız. Hepimize yapacak iş var.  Bu toplantı sadece yemek programı değil aynı zamanda bir iş toplantısı. Tüm ekiplerimiz ile buradayız. Muhtarlarımız olarak isteklerinizi ekiplerimize iletebilirsiniz. Başta ilimizde görev yapan mahalle ve köy muhtarlarımız olmak üzere tüm muhtarlarımızın ‘Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” dedi.


“MUHTARLARIMIZ DEVLETİMİZİN GÖREN GÖZÜ, İŞİTEN KULAĞI, DOKUNAN ŞEFKAT ELİDİR”

Muhtarların devletin gören gözü, işiten kulağı, dokunan şefkat eli olduğunu söyleyen Ordu Valisi Seddar Yavuz, “Muhtarlarımız devletimizin gören gözü, işiten kulağı, dokunan şefkat elidir. Demokrasimizin gelişmesi yerleşmesi devlet ile millet arasındaki bütünleşmenin sağlanması amacıyla da önemli bir kurum olarak görüyoruz. Bu vesileyle tüm muhtar arkadaşlarımıza bugüne kadar yaptıkları bütün hizmetler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kurumların muhtarlarımızın hak ettiği ilgiyi, sevgiyi ve saygıyı mutlak suretle göstermelerine onları dikkatle dinlemeleri noktasında uyarıyorum. Tüm muhtarlarımızın ‘Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde ifade etti.


“SORUNLARIMIZIN AKTARILMASINDA EN ÖNEMLİ GÖREVİ MUHTARLARIMIZ YAPIYOR”

Gerçekleştirilen toplantının ortak akla varılması noktasında önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, “Demokrasimizin beşiği olan mahallemizdeki insanımızın hüznünü sevincini ve katkısını ülkemiz için en iyi bilen seçilmiş muhtarlarımızın varlık sebebi ülkemiz için çok önemlidir. Bölgemizdeki sorunlarımızı aktarılmasında hususunda en önemli görev muhtarlarımıza düşüyor. Bu toplantıyı ortak akıl toplantısı gibi düşünmeliyiz. Gerçekleştirilen bu toplantı vesilesiyle tüm muhtarlarımızın ‘Muhtarlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz