OBB TV
AK PARTİ ORDUDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI - 30 Mart 2024 Cumartesi ORDU
AK PARTİ ORDUDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

 AK PARTİ ORDUDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI 

BAŞKAN HİLMİ GÜLER: “BİRLİKTE BAŞARDIK, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı saatler kala AK Parti’nin ilçelerde düzenlediği Büyük Ordu Yürüyüşü oldukça coşkulu geçti. 

AK parti’nin Ordu’da son gün yapılan ilçe mitinglerinde binlerce insan adeta meydanlara sığmadı, caddeler ve sokaklar davanın sevdalılarına bir kez daha tanık oldu. 

Ordu’nun, Cumhur İttifakının tek yürek olduğu Büyük Ordu Yürüyüşü’nde 19 ilçenin meydan ve caddelerini taşıma kalabalıklar değil inanmışlar doldurdu. 


HİLMİ GÜLER’E SEVGİ SELİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Hilmi Güler, Ünye, Fatsa ve Altınordu içesinde düzenlenen Büyük Ordu Yürüyüşlerine katıldı. Balkon ve pencerelerinden destek veren vatandaşlar ile yürüyüşe katılan binlerce kişi Başkan Hilmi Güler’e büyük sevgi gösterisinde bulundu. 

Ünye, Fatsa ve Altınordu’da davul, zurna ve meşalelerle gerçekleştirilen yürüyüş adeta gövde gösterisine dönüştü.

Başkan Mehmet Hilmi Güler, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ordululara seslendi. Başkan Güler şu görüşlere yer verdi:


Ordulu hemşehrilerimiz bugün;

Altınordu'da heyecanını, Ünye'de vefasını, Fatsa'da sevdasını, Perşembe'de kararlılığını, Kumru'da aşkını, Aybastı'da yüreğini, Korgan'da muhabbetini, Çaybaşı'nda coşkusunu, Gölköy'de tutkusunu, Ulubey'de sadakatini, Kabataş'ta ruhunu, Akkuş'ta ihtişamını, Gürgentepe'de samimiyetini, Çatalpınar'da dostluğunu, Mesudiye'de sıcaklığını, Kabadüz'de sevgisini, İkizce'de yiğitliğini, Çamaş'ta mertliğini ve Gülyalı'da güzelliğini bir kez daha gösterdi.

Cumhur İttifakı'nın 31 Mart akşamında 19 ilçemizin tamamında rekor kıracağının müjdesini ve sözünü bugün yine verdi.

Birlikte başardık, birlikte kazanacağız!



Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz