OBB TV
BAŞKAN GÜLERDEN KADINLARA MÜJDE - 13 Mart 2024 Çarşamba ORDU
BAŞKAN GÜLERDEN KADINLARA MÜJDE

 BAŞKAN GÜLERDEN KADINLARA MÜJDE 

KADIN AKTİVİTE VE SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZLERİ KURULACAK

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kadınlara yönelik yeni bir projeyi daha hayata geçireceklerini söyledi. Kadın Aktivite ve Sağlıklı Yaşam Merkezleri adıyla hizmet verecek olan projenin içerisinde birçok imkânın yer alacağını ifade eden Başkan Güler, “Şehrimize, kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

2019’da göreve gelmesinin ardından şehre birçok eser kazandıran Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehre değer katacak yeni projeler açıklamaya da devam ediyor. Kadınlara yönelik projelere önem veren, 19 kadın kooperatifinin kurulmasında öncü olarak kadınlara istihdam kapısı aralayan Başkan Güler, sadece kadınların yararlanacağı yeni bir proje açıkladı.

 

“KADINLAR BİRÇOK İMKANA SAHİP OLABİLECEK”

Kadın Aktivite ve Sağlıklı Yaşam Merkezleri adıyla hayata geçecek olan projenin kadınlara yönelik birçok imkan sağlayacağını aktaran Başkan Güler, “Spor alanlarının, yüzme havuzlarının, aile destek merkezlerinin, profesyonel eğitmenlerin, diyetisyenlerin, psikologların, çocuk oyun alanlarının ve ücretsiz aktivitelerin içerisinde yer alacağı Kadın Aktivite ve Sağlıklı Yaşam Merkezleri'ni şehrimize kazandırıyoruz. Şehrimize, kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Ordu için yaptık. Ordu için yapacağız” diye konuştu. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz