OBB TV
GÖLKÖY´ÜN YOLLARI ASFALT İLE BULUŞUYOR - 6 Ağustos 2023 Pazar ORDU
GÖLKÖY´ÜN YOLLARI ASFALT İLE BULUŞUYOR

 GÖLKÖY´ÜN YOLLARI ASFALT İLE BULUŞUYOR 

CİHADİYE MAHALLESİ SAKİNLERİ KONFORA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Gölköy’de çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gölköy ilçesi Cihadiye Mahallesi’ni asfalta kavuşturdu.

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor. 


“TOPLAM UZUNLUĞU 6 BİN 300 METRE”

Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy ilçesi Cihadiye Mahallesi’nde toplam uzunluğu 6 bin 300 metrelik güzergahta asfalt çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Başkan Güler açıklamasında şöyle konuştu:

“Toplam uzunluğu 6 bin 300 metrelik olan Gölköy Cihadiye mahallemizde asfalt çalışmaları başlatmıştık. Yoğun bir şekilde çalışmaları sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz güzergahta kısa sürede çalışmaları tamamlandı. Cihadiye Mahallesi sakinlerimiz konforla buluşturdu. Bu yol aynı zamanda Mesudiye ve Aybastı ilçe yollarını birbirine bağlayan alternatif güzergâh. Gölköy ilçemize ve Cihadiye Mahallemize hayırlı olsun.”


İL GENELİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi belirlenen program çerçevesinde, il genelindeki asfalt yatırımlarına devam ediyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz