OBB TV
İSMET PAŞADA YOĞUN TEMPO - 6 Ağustos 2023 Pazar ORDU
İSMET PAŞADA YOĞUN TEMPO

 İSMET PAŞADA YOĞUN TEMPO 

İSMET PAŞA’DA YOĞUN TEMPO

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in şehre attığı altın imzalar ile değişim ve dönüşüm devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Altınordu ilçesi Sırrı Paşa Caddesi’nde zemin iyileştirme ve cephe giydirme çalışması yaparak caddeyi adeta rengarenk bir açık AVM’ye dönüştüren Başkan Güler, İsmet Paşa Caddesi’ni de geleceğe hazırlıyor.

Halk arasında ‘Yeni Fidangör’ olarak bilinen İsmet Paşa Caddesi’nin yenilenmesi için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, caddenin 1. ve 2. etap alt yapı çalışmalarını tamamladı. Ekipler, birinci etap kısmında parke söküm ve üstyapı çalışmalarına da başladı.



ALT YAPI ÇALIŞMALARI BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDI

İsmet Paşa Caddesi Zemin İyileştirme ve Aydınlatma Projesi kapsamında estetik ve modern bir kent oluşturmak adına 570 metre uzunluğunda 7 bin 400 metrekare alanda mineral yüzeyli taşla zemin kaplaması ve aydınlatma çalışması gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını hızla sürdürüyor.

3 Temmuz’da başlayan çalışmalarda geride kalan 1 aylık sürede alt yapıdaki sorunlara büyük ölçüde neşter vurulurken, ekipler üst yapı çalışmalarına da start verdi.

 


ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Caddede 560 metre kanalizasyon hattı, 15 adet muayene bacası, 100 adet bina parsel bacası çalışması gerçekleştirecek olan OSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 1. ve 2. Etap ana boru çalışmaları sonrası 400 metre ana hat bağlantısını tamamladı. Hat çalışması biten bu alanlarda bina bağlantı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Etap etap sürdürülecek çalışmalarda birinci etap kısmında ekipler parke söküm ve üst yapı çalışmalarına da başladı.



BÖLGE ESNAFINDAN ÇALIŞMALARA TAM DESTEK

Bölge esnafı tarafından da yakından takip edilen ve destek gören çalışmalar sonrası cadde, alt ve üst yapısı yenilenmiş, modern ve konforlu görünümüyle vatandaşların hizmetine sunulmuş olacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz