OBB TV
BAŞKAN GÜLER´DEN KÜTÜPHANELER HAFTASI MESAJI - 28 Mart 2023 Salı ORDU
BAŞKAN GÜLER´DEN KÜTÜPHANELER HAFTASI MESAJI

 BAŞKAN GÜLER´DEN KÜTÜPHANELER HAFTASI MESAJI 

BAŞKAN GÜLER’DEN KÜTÜPHANELER HAFTASI MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 59. Kütüphaneler Haftası sebebiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Güler mesajında “Kütüphaneler bilgi hazinesidir, bu hazineleri daha da zenginleştireceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu’ya yeni kütüphaneler kazandırdıklarını belirten Başkan Güler mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kitaplar, eğitimin ve bilimin temelini oluşturur. Kütüphaneler ise insanlığın bilgi birikiminin muhafaza edildiği ve gelecek nesillere aktarıldığı kültür evleridir. Bilgi ve kültürel mirasın devamlılığını sağlayan ve nesilden nesile aktarılan bu hazineyi korumak ise hepimizin sorumluluğudur. 

Bizler de Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu hazineye, hayata geçirdiğimiz ve açılışına katkı sağladığımız birçok kütüphane ile destek oluyoruz. Bu hazineleri ise daha da zenginleştirmeye devam edeceğiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle kitabın ve kütüphanelerin hayatımızda daha geniş yer tutmasını diliyor, bu haftanın ilimizde ve ülkemizde kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi daha da arttırmaya vesile olmasını temenni ediyorum.  Tüm okur ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz