OBB TV
ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI OLAĞAN 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI - 18 Ekim 2019 Cuma ORDU
ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI OLAĞAN 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI

 ALTINORDU BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI OLAĞAN 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI 

ALTINORDU BELEDİYESİ 2020 YILI BÜTÇESİ 166 MİLYON TL OLDU

ALTINORDU BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ EKİM AYI HUZUR HAKLARINI MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLADI

Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısının 2. birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda Altınordu Belediyesinin 2020 yılı bütçesi 166 milyon TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Altınordu Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 2. birleşimi Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in resmi programları dolayısıyla il dışında olması sebebiyle Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akyurt Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’li meclis üyelerinin yanı sıra basın mensupları katıldı.


HUZUR HAKLARI MEHMETÇİK VAKFINA BAĞIŞLANDI

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2. birleşimi Altınordu Belediye Meclisi tarafından ‘Barış Pınarı’ harekatına verilen destek bildirisinin okunması ile başladı. Bildirinin ardından yapılan oylama ile Altınordu Belediye Meclis Üyeleri Ekim ayı huzur haklarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.


2020 BÜTÇESİ 166 MİLYON TL

Gerçekleştirilen meclis toplantısında Altınordu Belediyesinin 2020 yılı bütçesi görüşüldü. Yapılan toplantıda Altınordu Belediyesinin 2020 yılı bütçesi 166 milyon TL olarak belirlendi ve yapılan oylama sonucu oy birliği ile kabul edildi. Ekim ayı 2. Birleşiminde ayrıca Altınordu Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı da oy birliğiyle onaylandı.

Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın 2. birleşimi karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona ererken Kasım Ayı Meclis toplantısının ise 6 Kasım Çarşamba günü yapılması kararlaştırıldı.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz