OBB TV
GÜLERDEN CAN DOSTLARA ZİYARET - 17 Ekim 2019 Perşembe ORDU
GÜLERDEN CAN DOSTLARA ZİYARET

 GÜLERDEN CAN DOSTLARA ZİYARET 

GÜLER’DEN CAN DOSTLARA ZİYARET

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan köpek barınağında yaptığı denetimde tedavi ve rehabilitasyon çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesince sahipsiz, sakat ve hastalıklı köpekler sokaklardan toplanarak barınağa getirilip tedavi ve rehabilitasyonları yapılıyor. Sağlık kontrollerinden geçen köpekler vatandaşların isteği üzerine sahiplendiriliyor veya doğal ortamına bırakılıyor. Oluşturulan kaplar ile köpekler 7/24 yemek ihtiyacını burada karşılayabiliyor. İhtiyaçlar kapsamında yeniden restore edilecek olan köpek barınağının Karadeniz Bölgesi’nin en modern barınaklarından biri olması hedefleniyor.


“KARADENİZ’İN EN MODERN KÖPEK BARINAKLARINDAN BİRİSİ OLACAK”

Köpek barınağını daha sağlıklı ve modern hale getirmek için çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Burası Karadeniz’in en modern köpek barınaklarından birisi olacak. Burada önemli olan sağlıklı bir kontrol sistemi kurmak. Hayvanlar dünyayı birlikte paylaştığımız varlıklar. Onlar bizim can dostlarımız ve onların canı da bize emanet. Bu kapsamda hayvan haklarını gözetmek gerekiyor. Onların bizim üzerimizde hakları var. Mevcut köpek barınağını daha sağlıklı ve daha modern hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz