OBB TV
Ordu Genç Girişimciler Kurulu “Barış Pınarı Harekatı”nı Desteklediği Bir Mesaj Yayımladı - 16 Ekim 2019 Çarşamba ORDU
Ordu Genç Girişimciler Kurulu “Barış Pınarı Harekatı”nı Desteklediği Bir Mesaj Yayımladı

 Ordu Genç Girişimciler Kurulu “Barış Pınarı Harekatı”nı Desteklediği Bir Mesaj Yayımladı 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ordu Genç Girişimciler Kurulu Türkiye Cumhuriyeti’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek için başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”nı desteklediği bir mesaj yayımladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ordu Genç Girişimciler Kurulu tarafından yayımlanan mesajda; " Vatanımızın güvenliği, milletimizin huzuru, bölgemizdeki barış ve selametin temini için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçiklerimizin her birine ve harekata destek veren tüm unsurlarımıza muvaffakiyetler diliyoruz. Askerlerimizin kayıp vermeden, zafer haberleriyle dönmelerini bütün kalbimizle dileriz.

Türk Silahlı Kuvvetleri’miz Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör öğürtülerini etkisiz hale getirmek üzere başlatılan “Barış Pınarı Harekatı” Türk Milletinin başarısıyla sonuçlanacaktır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bölgedeki terör unsurlarını yok edeceğine ve terör örgütlerini hezimete uğratacağına olan inancımız tamdır. Ülke güvenliğimiz için son derece önemli olan bu harekatta Allah vatan evlatlarımızın yar ve yardımcısı olsun.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz