OBB TV
VONA PARK OTOPARK ALANI HİZMETE HAZIR - 15 Ekim 2019 Salı ORDU
VONA PARK OTOPARK ALANI HİZMETE HAZIR

 VONA PARK OTOPARK ALANI HİZMETE HAZIR 

VONA PARK OTOPARK ALANI HİZMETE HAZIR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Perşembe ilçesinde sürdürülen “Vona Park Çevre Düzenleme Projesi” kapsamında 188 araçlık otoparkın asfalt döküm işlemi tamamlandı.

Yapılan asfalt ve çalışmaları devam eden peyzaj projesi ile birlikte hem Perşembe’de otopark sorununu çözmek hem de ilçeye yeni bir meydan ve sosyal yaşam alanı kazandırmak amaçlanıyor.

12 bin 600 m2 alan içerisinde uygulamaya koyulacak Vona Park Peyzaj Projesi ile Perşembe sahilinde restoran ve düğün salonu etrafında 188 araçlık otopark, gemi temalı ahşap oyun grubu, tahkimat düzenlemesi, dinlenme ve seyir alanları, 2 bin 668 m2 sert zemin yaya yolu, 5 bin 900 m2 asfalt, 4 bin m2 yeşil alan yer alması planlanıyor.


“YAŞANABİLİR ORDU İNŞASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Yapılacak çalışma ile ilçenin önemli bir sosyal donatı alanına kavuşturulacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Perşembe sahiline canlılık kazandırmayı amaçladığımız proje ile vatandaşlarımız uzun süre vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanına kavuşmuş olacak. Hayata geçirdiğimiz 6 bin 300 m2 lik alandaki 188 araçlık otopark da ilçede otopark sorununu çözecek. Daha güzel ve yaşanabilir bir Ordu inşası için çalışmalarımız sürecek” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz