OBB TV
İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN - 11 Ekim 2019 Cuma ORDU
İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN

 İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN; ALLAH ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN 

NE YAPARLARSA YAPSINLAR HANGİ OYUNU KURARLARSA KURSUNLAR , BÜTÜN OYUNLARI BOZAN ALLAH ‘CC. İZNİ İLE ONLARIN OYUNLARINI BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ

ASLINDA BÜTÜN MESELE; “TÜRKİYE'NİN ŞEFTALİ YERİNE, MOTOR ÜRETMEYE KALKMASIYDI TÜRKİYE BEN SANA SİLAH SATMIYORUM DİYEN BAŞTA ABD OLMAK ÜZERE HİÇBİR ÜLKEYİ TINLAMIYOR ARTIK. KENDİ YOLUNU KENDİSİ ÇİZİYOR

BAŞKOMUTANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN ; SURİYE HALKININ ÜZERİNDE 8 YILDIR DOLAŞAN KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ

Ekim ayı Büyükşehir Belediyesi Parti grubu toplantısı, İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında yapıldı. Toplantıya , İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Halit Tomakin, Başkomutan, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın emri ile Suriye’de Fırat’ın doğusuna Türk Ordusu tarafından başlatılan “Barış Pınarı” Harekatının, başarılı bir şekilde tamamlanması en büyük arzumuzdur diyerek, ALLAH cc.’den niyazımız ve duamız, ismini sevgili Peygamberimizden (sav) alan Mehmetçiğimize, ümmet coğrafyasını kuşatan kötülükleri ortadan kaldırmayı nasip eylesin. Bir tek masumun burnu kanamadan Barış Pınarı harekatımızı muvaffakiyetle sonuçlandırsın. Mazlumun duasına mazhar olan askerimizi muzaffer eylesin dedi.

Başkan Tomakin, Türkiye başından beri Fırat’ın doğusunda bir terör devleti kurmak isteyen başta Amerika ve İsrail olmak üzere tüm taraflara böyle bir şeye asla razı olmayacağını Türkiye’nin bir terör koridoru oluşmasına izin vermeyeceğini, kendi topraklarında terör örgütlerinin kökünü kazımak, hem kendi güvenliğini sağlamak hemde Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak olduğunu ifade etti.


ASLINDA BÜTÜN MESELE; “TÜRKİYE'NİN ŞEFTALİ YERİNE, MOTOR ÜRETMEYE KALKMASIYDI TÜRKİYE BEN SANA SİLAH SATMIYORUM DİYEN BAŞTA ABD OLMAK ÜZERE HİÇBİR ÜLKEYİ TINLAMIYOR ARTIK. KENDİ YOLUNU KENDİSİ ÇİZİYOR

Başkan Tomakin, Türkiye, Devletlerin sınırlarına sığmadığı, yanlış terzinin biçtiği elbisenin dikişlerinin attığı bir zaman dilimindedir. Siyasi büyüğümüzün meşhur sözü ile, Aslında bütün mesele; “Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmeye kalkmasıydı” dediği gibi biz motorumuzu üretmeye başladık. Ordumuzun ihtiyacı olan tüm silahları en modern şekilde üretiyoruz. Türkiye ben sana silah satmıyorum diyen başta ABD olmak üzere hiçbir ülkeyi tınlamıyor artık. Kendi yolunu kendisi çiziyor, Türkiye, 17 senede nereden nereye geldi bu bile Dünya Lideri, Genel Başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan’ın ne kadar ileri görüşlü ve Dünya Lideri olduğunun kanıtıdır dedi.


NE YAPARLARSA YAPSINLAR HANGİ OYUNU KURARLARSA KURSUNLAR, BÜTÜN OYUNLARI BOZAN ALLAH ‘CC. İZNİ İLE ONLARIN OYUNLARINI BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ

Başkan Tomakin; ne yaparlarsa yapsınlar hangi oyunu kurarlarsa kursunlar, bütün oyunları bozan ALLAH ‘cc. İzni ile onların oyunlarını başlarına geçireceğiz. Cumhurbaşkanımızın her zaman söylediği gibi "Başaramayacaksınız, Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımız susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vurduramayacaksınız. Çünkü, Bu milletin kodlarına yerleştirilmiş bir vatan aşkı var. İman dolu göğsü var, Ne para, ne açlık, ne başka hiçbir dünyevi zevkin veremeyeceği o aşk. Vatan uğruna, bayrak uğruna, toprak ve ezan uğruna şehit olmak için can atan Türk milletini asla yenemeyecekler. Bizim kodlarımızda Hani bizi 15 Temmuzda sokağa döken, tanklara ve jet uçaklarına kafa tutturan o tarihi hafıza var dedi.


BAŞKOMUTANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN; SURİYE HALKININ ÜZERİNDE 8 YILDIR DOLAŞAN KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIZ

Başkan Tomakin, Başkomutanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İl Başkanları toplantısındaki konuşmasında, Biz bu operasyonda sivillerin kılına dahi zarar gelmesini kabullenemeyiz. Sadece bize saldıranları, tuzak kuranları hedef alıyoruz. Harekatın adını belirlerken rastgele tercihte bulunmadık. Terör örgütünü bölgeden kazıyarak barışı tesis etmek için bu adımı atıyoruz. Bizim Suriye tarafında sınırımız pınarlarla doludur. Bundan hareketle adını Barış Pınarı koyduk. Kısa sürede Münbiç'ten Irak sınırına kadar tüm bölgeyi huzura kavuşturup Suriye halkının üzerinde 8 yıldır dolaşan kara bulutları dağıtacağız dediğini belirterek harekatın nihai amacını da belirlemiş olduğunu ifade etti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz