OBB TV
BİLGİ EVLERİNDE KAYITLAR DEVAM EDİYOR - 9 Ekim 2019 Çarşamba ORDU
BİLGİ EVLERİNDE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 BİLGİ EVLERİNDE KAYITLAR DEVAM EDİYOR 

EĞİTİMLER TAMAMEN ÜCRETSİZ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal belediyecilik uygulamalarının başarılı bir örneği olan Bilgi Evlerinde yeni dönem kayıtları devam ediyor.


3.572 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

Öğrencilerin okullarda aldıkları eğitime katkı sağlayan, bilgi ve becerilerini geliştiren, okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarına yardımcı olan Bilgi Evlerinden; Mimar Sinan Bilgi Evi’ne 2.204, Fatsa Mehmet Akif Bilgi Evi’ne 565, Ünye Yunus Emre Bilgi Evi’ne 803 öğrenci kayıt yaptı.


TEMEL DERSLERİN YANI SIRA SOSYAL ETKİNLİKLER DE YER ALIYOR

Bilgi Evi Akıl Oyunları sınıfında öğrencilerin fiziksel ve bilişsel gelişimine katkı sağlayacak jenga, pratik bardak, mental aritmetik, tabu, satranç, mangala, dedektif, koridor gibi oyunlarla eğlenceli vakit geçirmeleri sağlanırken öğrenciler hızlı ve güvenilir internet imkânı sunulan Bilgi Evi’nde ödev ve projelerinin de çıktısını ücretsiz alabiliyor.


EĞİTİMLER ÜCRETSİZ VERİLİYOR

Eğitimlerin ücretsiz olarak verildiği Bilgi Evlerinde kütüphane, bilgisayar laboratuvarı, akıl oyunları salonu, çok amaçlı salon, veli bekleme salonu ve idare odası bulunuyor. Türkçe, İngilizce matematik ve fen bilimleri derslerinin müfredat çerçevesinde tekrarı yapılmasının sağlandığı Bilgi Evlerinde öğrenciler bilgi destek programı, değerler eğitimi, internet ve bilişim hizmetleri ile gezi programları gibi birçok etkinlikten faydalanıyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz