OBB TV
BAŞKAN GÜLER TZOB BAŞKANI BAYRAKTARI AĞIRLADI - 4 Ekim 2019 Cuma ORDU
BAŞKAN GÜLER TZOB BAŞKANI BAYRAKTARI AĞIRLADI

 BAŞKAN GÜLER TZOB BAŞKANI BAYRAKTARI AĞIRLADI 

BAŞKAN GÜLER TZOB BAŞKANI BAYRAKTAR’I AĞIRLADI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ı ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güler, tarımın bir ülkenin kalkınmasında önemli rol oynadığını ve tarım ile ilgili yapılan her çalışmanın ülkenin gelişmesinde ve büyümesinde önemli rol oynadığını söyledi.


“ORDU’DA TARIM ALANINDA GÜZEL ÇALIŞMALAR OLUYOR”

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın ziyaretinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Başkan Güler, “Tarım konusunda Ordu’da çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bunların yapılıyor olması bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Yapılan bu çalışmalar, ülkemiz adına, şehrimiz adına çok önemli. Çiftçi Eğitim ve Üretim Merkezi’mizi daha önce ziyaret etmiştik. İnanın Ordu’ya ve Fatsa ilçemize yakışır bir tesis olmuş. Ziraat Odalarımızın girişimleri ile buna benzer çalışmaların diğer ilçelerimizde de olmasını temenni ediyorum. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, tarım konusunda önemli çalışmaların startını verdik. Belediyeler sadece, asfalt döken, yol yapan veya çöp toplayan kurumlar değildir. Belediyeler, bulundukları il veya ilçelerin sosyal ve ekonomik kalkınmasında önemli rol oynayan kuruluşlardır. Onun için Ordu’da güzel şeyler oluyor, bundan sonra da olmaya devam edecek” diye konuştu.


“ORDU SİZİN TECRÜBENİZDEN YARARLANMALI”

TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ise, “Enerji Bakanlığı döneminden kendisini yakinen tanıyan biri olarak, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Ordu’ya artı bir değer katacağı konusunda hem fikiriz. Kendisine hayırlı olsun dileklerimizi iletirken tarıma verdiği değer için çok teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımızın, bilgi, birikimi ve tecrübesi Ordu için önemli. Bu tecrübeyi Ordu’ya yansıttığını görebiliyoruz. Tarım konusunda yapılan çalışmalar bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah bu çalışmalar diğer belediyelere örnek olur. Ben bir kez daha kendisine ve ekibine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.


FATSA EĞİTİM VE ÜRETİM MERKEZİ AÇILDI

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Fatsa ilçesine geçen heyet, Fatsa Ziraat Odası tarafından yapımı tamamlanan, Çiftçi Eğitim ve Üretim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Ordu Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Coşkun, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça ve İlçe Ziraat Odası Başkanları katıldı.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz