OBB TV
ORDUNUN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE ÇİZELİM - 3 Ekim 2019 Perşembe ORDU
ORDUNUN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE ÇİZELİM

 ORDUNUN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE ÇİZELİM 

“ORDU’NUN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE ÇİZELİM”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Üniversitesi tarafından düzenlenen Kamu, Üniversite, Sanayi İş birliği Programı kapsamında akademisyenlerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen programda Ordu’nun eğitiminden sanatına, sağlığından sporuna kadar pek çok konu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


“ŞEHİR VE ÜNİVERSİTE BİZİM İÇİN İKİ AYRI ZENGİNLİK”

Akademisyenlerin entelektüel birikimlerinden yararlanmak gerektiğini belirten Başkan Güler, “Temelini attığım üniversitede sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Şehir ve üniversite bizim için iki ayrı zenginlik. Amacımız üniversitemizin ve şehrimizin birlikte hareket etmesini sağlamak. Sizlerin entelektüel birikiminiz ve zenginliğinizden mutlaka yararlanmamız gerekiyor. Ortak akıl ile birlikte üretim sağlamalıyız. Ordu fırsatları ve imkânları çok büyük olan bir şehir. İlin kendine yetebilen bir ekosistemi var. Ordu’nun geleceğini hep birlikte çizelim” dedi.


“DÜŞÜNCELERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ”

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan ise, “Barış, kardeşlik, dayanışma ve aile olma bilincini güçlendireceğiz. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bu konularda bilgi paylaşımı yapacağız. Bir araya gelerek neler yapabiliriz, potansiyellerimiz nelerdir ve bunları ortaya koyup nasıl geliştirebiliriz konusunda düşüncelerimizi paylaşacağız. Başkanımızın ‘Düşünen Ordu, Üreten Ordu, Yarışan Ordu’ sloganı çerçevesinde bizde Ordu Üniversitesi olarak bu iklime katılacağız” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz