OBB TV
FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ - 3 Ekim 2019 Perşembe ORDU
FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

 FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ 

FİKİRLERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “Ordu İçin Hazırlamış Olduğum Süper Bir Projem Var” sloganı ile başlattığı proje çağrısına sosyal medya üzerinden destek veren proje sahipleri Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

Başkan Güler, proje çağrısına emek ve özveri ile hazırlanarak destek veren katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.


“DÜŞÜNEN, ÜRETEN , YARIŞAN ORDU SLOGANINI YAVAŞ YAVAŞ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Projelerin birbirinden kıymetli olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Bugün Ordu için önemli bir günü yaşıyoruz. Burada sunulan projeler fevkalade güzel. Düşünen Ordu’nun üretime geçmesine katkı sağlayacak olan projelerin fikir sahipleri ile bir araya geldik. Dolayısıyla Düşünen Ordu Üreten Ordu Yarışan Ordu sloganını yavaş yavaş gerçekleştiriyoruz. Hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız önemli çalışmalara imza atmışlar. Şimdi onlara yol göstereceğiz. Eksikleri olanlara yapmaları gerekli olanları söyleyeceğiz. Bu fikirlerin aynı zamanda projeye oradan da uygulamaya dönüşünü sağlamaya çalışacağız. Projenin en önemli adımı Ordu’da bu işleri kendine dert edinen, bu işlere önem veren, bunun için kafa yoran kişileri bulmamızdı. Bu farkındalığı göstermeleri bizim için çok önemli bir amaçtı. Bu amaca ulaştık. Şimdi bundan sonra yapacağımız şey bunu üretime geçirmek. Bu bakımdan çok mutluyuz. Bunlar uygulamaya geçtikçe de ayrıca mutlu olacağız. Ordumuzun hem çok güzel hem zengin kaynakları var ama bu kaynakların olduğu gibi durması değil, bunun adım adım uygulamaya geçirilip faydalı projelere dönüşmesi önemli. Ordulular olarak aynı rüyayı görmemiz beni oldukça mutlu ediyor” dedi.


“FİKİRLERİMİZİN DEĞER GÖRMESİ BİZİ MUTLU ETTİ”

Fikirlerinin değer görmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden proje sahipleri yaptıkları açıklamada “Bugün burada olmak güzel bir duygu. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini bugün burada yaşıyoruz. Fikirlerimiz değer gördü. İnanıyoruz ki bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda bizim fikirlerimiz de bir yol haritası olacak. Daha önce böyle bir çalışma olmamıştı. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan bu çalışmanın bir parçası olmak bizi gururlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz