OBB TV
HİSARCIKLIOĞLUNDAN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET - 1 Ekim 2019 Salı ORDU
HİSARCIKLIOĞLUNDAN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET

 HİSARCIKLIOĞLUNDAN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET 

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaret eden TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, Başkan Güler’e çalışmalarında başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.


“ORDU’DA SİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYDUK”

TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun çoğu iş adamı için rol model olduğuna vurgu yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, “ Ordu’da sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Ülkemizde çoğu iş adamına rol model olduğunuzun altını buradan bir kez daha çizmek isterim. Sizleri bugün burada görmek bizim için bir kazançtır. Ordu’da şehircilik açısından yepyeni bir dönemi başlattık. Ordu tarım ve turizmin birleştiği bir şehirdir. Aynı zamanda Ordu, sanat ve estetiğin bir arada yaşadığı ender şehirlerimizden biridir. Kendisine özgü yapısı ve doğası ile Ordu tüm yatırımlara hazır bir şehirdir. Bugün sizin burada olmanız, bizim için bir fırsattır. Bunun altını özellikle çiziyorum. Ordu sizin ve ekibinizin ikinci şehridir” dedi.


“TECRÜBENİZ ORDU AÇISINDAN BÜYÜK BİR KAZANÇTIR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Dr. Mehmet Hilmi Güler’in seçilmesinin Ordu adına büyük bir şans olduğunu vurgulayan, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Ordu çok şanslı bir şehir. Birincisi, bilgi ve tecrübesi ile sizin gibi değerli bir belediye başkanına sahip ikincisi ise bol oksijen ve fındığı olan bir şehir. Bu iki neden Ordu’yu çok değerli yapıyor. Sayın Başkanımızın tecrübeleri ile Ordu altın çağını yaşayacaktır. Sizin de ifade ettiğiniz gibi Ordu bizim artık ikinci şehrimizdir. İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra, Ordu Büyükşehir Belediyesi sanat galerisini ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, TEKNOFEST’e katılan Dr. Mehmet Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin projelerini yakından inceleyerek, yapılan projelerle ilgili öğrencilerden bilgi aldı.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz