OBB TV
YÖRESEL PAZARDA SATIŞLAR BAŞLADI - 29 Eylül 2019 Pazar ORDU
YÖRESEL PAZARDA SATIŞLAR BAŞLADI

 YÖRESEL PAZARDA SATIŞLAR BAŞLADI 

YÖRESEL PAZARDA SATIŞLAR BAŞLADI

Ordu’nun Altınordu ilçesinde üretici ile tüketicinin aracısız buluşacağı ve yöresel ürünler ile hediyelik eşyaların satılacağı pazar yeri, teleferik alt istasyonunun olduğu alanda hizmet vermeye başladı.

Ordu’nun 19 ilçesinde üretilen ve yöresel ve el ürünlerinin yer aldığı Pazar’da turşudan, reçele, el işlemelerinden, yöresel kıyafetlere kadar birçok ürünün satışı yapılıyor.


ORDU’NUN DOĞAL VE EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ SATILACAK

Ordu’nun zenginliklerini yerli ve yabancı turistlerle buluşturmak istediklerini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Ordu’ya özgü yöresel ürünler ve hediyelik eşyalar bu pazarda olacak. Bu pazara gelen turistler burada Ordu’yu bulacak. Turizm açısından önemli gördüğümüz bu proje ekiplerimizin yoğun çalışmaları sonucu kısa sürede hayata geçti. İnanıyorum ki Ordu’muzun turizmine önemli katkısı olacak” diye konuştu.


ORDU TURİZMİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

Ordu’nun turizmine önemli katkılar sunacak pazarın içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden üreticiler, “Ordu adına güzel bir mekân olmuş. Burada kendi yöresel ürünlerimizin satışını gerçekleştireceğiz. Ordu adına ne varsa bu pazarda olacak. Bu pazarın açılmasında öncülük eden Ordu Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz