OBB TV
VATANDAŞIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ - 24 Eylül 2019 Salı ORDU
VATANDAŞIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ

 VATANDAŞIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ 

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, semt pazarından dönerken ellerindeki poşetleri taşımakta güçlük çeken yaşlı kadını görüp yardım etti. Başkan Güler, sohbet ettiği kadını, beraberindeki korumalarını görevlendirip, koruma aracıyla evine kadar bıraktırdı. Evine ulaştığı sırada kendisine Başkan Güler’in de makam aracıyla eşlik ettiğini gören kadın, şaşkınlığını gizleyemedi.


31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından göreve başladığı günden bu yana aldığı kararların yanı sıra uygulamaya koyduğu projelerle, kent sakinlerinin övgüsünü kazanan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, uyguladığı tedbirlerle de örnek olmayı sürdürüyor. Seçim öncesi vaatler ve projelerine ilişkin çalışmalarını sürdüren Başkan Güler, yetkililerden periyodik olarak brifing alıyor. Başkan Güler, çalışmaları yerinde incelerken, sıkça sokağa da inerek halkın nabzını tutuyor, sohbet ettiği hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinliyor. Başkan Güler, sohbet ettiği esnaf ve vatandaşın sorunları hakkında notlar alıp, sorunların çözümü noktasında belediye yetkililerini harekete geçiriyor.


ELİ POŞETLİ KADINA YARDIM ELİ

Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi’nde de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Güler, elinde poşetleriyle semt pazarından dönen yaşlı kadınla karşılaşıp, bir süre sohbet etti. Yaşlı kadının elindeki poşetleri taşımakta güçlük yaşadığını gören Güler, beraberindeki korumalarını görevlendirip, koruma aracı ile kadını evine kadar bıraktırdı. Yaşlı kadın, evine ulaştığı sırada kendisine makam aracıyla eşlik eden Başkan Güler’i de karşısında görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Mutluluğunu gizlemeyen kadın, “Benim için büyük sürpriz oldu. Kendisini daha önce televizyondan görüyordum. Sokakta karşılaştık. Benim için özel koruma aracını tahsis etti. Beni evime kadar bıraktılar. Rabbim, işlerinde kolaylıklar versin. Ordu’ya daha iyi hizmetler vereceğinden eminim. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun” dedi.


'VATANDAŞIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ'

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise her zaman vatandaşın hizmetkarı olduklarını belirterek, “Ablamızın alışveriş yaptıktan sonra elindeki poşetlerle evine döndüğünü gördüm. Yorgun olduğunu fark edince kendisini evine kadar bıraktım. Bizler vatandaşımızın hizmetkârıyız. Belediyenin tüm imkânlarını onların refahı ve mutluluğu için seferber etmiş durumdayız" diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz