OBB TV
ORDUDA TÜM YOLLAR AÇIK - 17 Ocak 2022 Pazartesi ORDU
ORDUDA TÜM YOLLAR AÇIK

 ORDUDA TÜM YOLLAR AÇIK 

ORDU’DA TÜM YOLLAR AÇIK

Ordu’yu etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası yüksek ilçelerdeki kar kalınlığı 70 santime ulaştı.  Sahada 7/24 görev yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışına bağlı olarak kapanan 368 mahalle ve grup yolunun tamamını yeniden ulaşıma açtı. 


Ordu’da önceki haftadan itibaren başlayan yoğun kar yağışı tüm ilçelerde etkili oldu.  Özellikle yüksek kesimlerde başlayan kar yağışları sonrası bazı ilçelerde kar kalınlığı 70 santime ulaştı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin 491 personel, 423 iş makinesi ile sürdürdüğü karla mücadele çalışmaları sonrası kapanan 368 mahalle ve grup yoluna müdahale edildi. Tüm güzergahlar ulaşıma açıldı. 


Hastane ve kamu binaları güzergahları ile ana arterlerde yapılan karla mücadele çalışmalarının ardından, hava sıcaklıklarının düşmesine bağlı olarak oluşması muhtemel buzlanmalara karşı tedbirler artırıldı. Tuzlama ekiplerinin yaptığı çalışmalarla birlikte güvenli bir ulaşım imkanı sağlandı. 

Kar yağışıyla birlikte cenaze bulunan 9 mahalle ve grup yoluna acil müdahale edilirken 24 hastanın ise hastanelere ulaşması sağlandı. 

Vatandaşların, karla mücadele talepleri için 444 10 52 Çağrı Merkezi ve ALO 153 ihbar hattı 7/24 hizmet sunuyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz