OBB TV
‘AİLE HAKKINDA HER ŞEY BU KONFERANSTA - 11 Ocak 2022 Salı ORDU
‘AİLE HAKKINDA HER ŞEY BU KONFERANSTA

 ‘AİLE HAKKINDA HER ŞEY BU KONFERANSTA  

YAZAR ALİ RIZA TEMEL’İN “İSLAM’DA AİLE” KONFERANSI 12 OCAK ÇARŞAMBA SAAT 19.00’DA AKM’DE 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında “İslam’da Aile” adlı konferans ile Yazar Ali Rıza Temil’i Ordulularla buluşturuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kültür ve Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek konferans, 12 Ocak Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da gerçekleşecek. Programda ailenin mahiyeti, önemi, tarihi gelişimi, kuruluşu, ailede saadet prensipleri, ailenin korunması ve bu hususta taraflara düşen görevler gibi konular ele alınacak.    

   

ALİ RIZA TEMEL KİMDİR?

1946 yılında Manisa’nın Demirci ilçesinde doğdu. 1967'de Balıkesir İmam-Hatip Okulunu, 1971’de İzmir Yüksek İslam Enstitüsünü bitirdi. 1967-1975 yılları arasında vaizlik yaptı. 1976'da Haseki Eğitim Merkezine kursiyer olarak katıldı. Kurs sonunda aynı merkezde asistan olarak görevlendirildi. 

1982-1987 yılları arasında Brüksel İslam Kültür Merkezinde Türk temsilcisi olarak görev yaptı. Aynı merkezdeki İslam Enstitüsünde Ulumu'l-Kur'an dersleri okuttu. Halen Haseki Eğitim Merkezinde Arapça ve tefsir derslerini sürdüren Ali Rıza Temel’in İslam hakkında birçok kitabı bulunuyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz