OBB TV
KORGAN´A BÜYÜKŞEHİR İMZASI - 5 Ocak 2022 Çarşamba ORDU
KORGAN´A BÜYÜKŞEHİR İMZASI

 KORGAN´A BÜYÜKŞEHİR İMZASI 

KORGAN İLÇE MERKEZİ SICAK ASFALT İLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan ilçe merkezinde, altyapısını sil baştan yenilediği 6 sokak bir caddeyi sıcak asfaltla buluşturdu. İlçe genelindeki birçok mahalle ve grup yolu da beton yol ve emülsiyon asfalta kavuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği ile ilçelerin kaderi değişiyor. 

Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan kentte, ilçelerde sürdürülen yol çalışmalarında büyük aşama kaydedildi. 

19 ilçede kurduğu şantiyelerle ilin çehresi ve kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, belirlenen program çerçevesinde, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezlerinde, standardı yüksek, konforlu bir ulaşımın kapılarını araladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Korgan ilçe merkezindeki altyapısı tamamlanan 6 sokak ve bir caddenin sıcak asfalt konforuyla buluştuğunu söyledi. 


6 SOKAK VE BİR CADDE SICAK ASFALTLA BULUŞTU

Başkan Güler, “Daha önce ilçe merkezindeki Mevlüt Karabayrak, Molla Veli ve Sağlık Sokaktaki asfalt çalışmalarını tamamlamıştık. İkinci etapta ise Selahattin Boytaş Caddesi, Seyitoğlu Sokak, Bilal Ergün Sokak, Yüksel Çağ Sokak ve Cami Sokakta altyapıları tamamen yenilenerek sıcak asfalt konforuyla buluştu. Ayrıca ilçe merkezindeki sanayi sitesi yolu ise sanayi içerisini de sıcak asfalta kavuşturduk. Korgan ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 


KİRAZ’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise “İlçemizde sıcak asfalt, emisyonlu asfalt ve beton yollar olmak üzere çok yoğun bir çalışma var. Bizlere bu hizmeti sunan ve Korgan ilçemizle yakından ilgilenen değerli Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz