OBB TV
OSKİ KUMRUDA ÇALIŞIYOR - 28 Aralık 2021 Salı ORDU
OSKİ KUMRUDA ÇALIŞIYOR

 OSKİ KUMRUDA ÇALIŞIYOR 

KUMRU’NUN YILLARDIR BEKLEDİĞİ YATIRIMDA İLK KAZMA VURULDU

Kumru ilçesine bağlı Tekkiraz Caddesi yeni içme suyu ve kanalizasyon hattına kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarını 19 ilçede sürdüren OSKİ ekipleri, yetersiz ve ömrünü tamamlamış hatlarda ise yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Kumru ilçesinde çalışma yürüten OSKİ ekipleri, ekonomik ömrünü tamamlamasından kaynaklı Tekkiraz Caddesinin içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacına cevap veremeyen hatlarda yenileme çalışması başlattı. 1713 metre uzunluğunda kanalizasyon ile 1662 metre uzunluğunda içme suyu hattını sil baştan yenilemeye başlayan ekipler kısa süre içinde çalışmaları tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyor.


KUMRU’NUN ALT YAPISI SAĞLAMLAŞTIRILIYOR

Gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre bırakmak için çalışmaların 19 ilçede aralıksız devam ettiğini söyleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, Kumru ilçe merkezi ve Tekkiraz Caddesinin içme suyu ve kanalizasyon hattının sil baştan yenilemek için çalışmaların başlatıldığını söyledi. Genel Müdür Us, çalışma sonrasında caddenin sıcak asfalt ile yenileneceğini belirtti. 


Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) olarak ilçelerde içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Kumru ilçemizde ekonomik ömrünü tamamlamış içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmalarına başladık. İlçe merkezimiz ve Tekkiraz caddemizde yürüttüğümüz çalışmalarda, 1713 metre uzunluğunda kanalizasyon ile 1662 metre uzunluğunda içme suyu çalışması gerçekleştiriyoruz. Yeni başlayan çalışmalarımızda şu ana kadar 110 metrelik bölüm tamamlandı. Geriye kalan bölümlerin tamamlanması için ekiplerimiz yoğun mesai yürütüyor. Çalışmalar tamamlandığında bozulan yol ağında Büyükşehir Belediyemiz tarafından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek. Yapılan bu çalışmanın ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz