OBB TV
AKADEMİSYEN ANNE ORDULULARLA BULUŞTU - 27 Aralık 2021 Pazartesi ORDU
AKADEMİSYEN ANNE ORDULULARLA BULUŞTU

 AKADEMİSYEN ANNE ORDULULARLA BULUŞTU  

AKADEMİSYEN ANNE ORDULULARLA BULUŞTU 

Sosyal medyada Akademisyen Anne olarak tanınan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Ordu Büyükşehir Belediyesinin aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ünye ve Fatsa ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye’nin önde gelen çocuk gelişimcilerinden biri olan ve “Akademisyen Anne” adlı konferans kapsamında Ordu’da bulunan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, iyi anneler ve iyi çocuklar üzerine konuşmalar yaparken kitaplarını da imzaladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen konferanslar vatandaşları da memnun etti. 


KONFERANS TAM NOT ALDI

Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, 25 Aralık Cumartesi günü Ünye Atatürk Parkı Etkinlik Alanı’nda; 26 Aralık Pazar günü ise Fatsa Kültür Sarayı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 


İlk defa Ordu’ya geldiğini ifade eden Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal ilin doğasına hayran kaldığını belirtti. 

Kangal sözlerine şöyle devam etti: “İlk defa Karadeniz’de bir ilde seminer ve imza gününe geldim. Katılım harikaydı. Çocuk gelişimi konferansına hafta sonunu ayıran kitle benim için çok önemli. İnşallah Ordu’ya tekrar gelme imkânım olur. Büyükşehir Belediyesine daveti için çok teşekkür ediyorum.”

Kangal’ın kitaplarını ve kendisini ilgiyle takip eden vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, “Onun bilgileri ışığında evlatlarımızı yetiştiriyoruz. Kitaplarını severek takip ediyoruz. Kendisi de çok cana yakın bir insan. Onu gördüğümüz için çok mutlu olduk. Belediye başkanımıza da böyle etkinlikler yaptıkları için çok teşekkür ederiz. Çok memnun kaldık” ifadelerini kullandı.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz