OBB TV
FİLM VE SÖYLEŞİ BİR ARADA - 18 Aralık 2021 Cumartesi ORDU
FİLM VE SÖYLEŞİ BİR ARADA

 FİLM VE SÖYLEŞİ BİR ARADA  

“BÜTÜN SAADETLER MÜMKÜNDÜR” FİLMİNİN YÖNETMENİ SELMAN KILIÇASLAN SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat aralık ayı etkinlikleri kapsamında “Bütün Saadetler Mümkündür” filmi ile filmin Yönetmeni Selman Kılıçaslan’ı sanatseverlerle buluşturdu. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan kültür ve sanat aralık ayı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi film gösterim etkinliklerinin yanı sıra gösterimi yapılan filmin yönetmenlerini de Ordulularla buluşturarak farklı bir kültür sanat örneği sergiliyor.


“BÜTÜN SAADETLER MÜMKÜNDÜR” BEĞENİYLE İZLENDİ

Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda başrollerinde Kemal Uçar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu ve Nilay Erdönmez’in oynadığı yönetmenliğini ise Selman Kılıçaslan’ın üstlendiği “Bütün Saadetler Mümkündür” filminin gösterimini gerçekleştirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlikte katılımcılara Büyükşehir Belediyesi tarafından film öncesi mısır ve gazoz da ikram edildi.


FİLMİN YÖNETMENİ SELMAN KILIÇASLAN, SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

Yoğun katılımın olduğu ve beğeni ile izlenen filmin ardından Yönetmen Selman Kılıçaslan film üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide Kılıçaslan, filmin senaryosunun ortaya çıkış süreçleri ve filmin çekimleri ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Kılıçaslan ayrıca seyircilerin film ve sinema üzerine merak ettiği soruları da içtenlikle yanıtladı. 


YÖNETMEN SELMAN KILIÇASLAN: “BİZLERİ SEYİRCİLERLE BULUŞTURAN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Söyleşi sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren Yönetmen Selman Kılıçaslan, Ordu’ya ilk kez geldiğini ve çok beğendiğini belirtti. Hem filmin gösterimi hem de seyirci ile bir araya gelmesinden dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Kılıçaslan, “Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne nazik daveti için çok teşekkür ediyorum. Film ve film sonrası söyleşi çok güzeldi, seyirci ile hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Ordu’ya ilk defa geldim ve gezme fırsatı yakaladım. Şehir kültürünün belirgin bir şekilde görüldüğü bir manzara ile karşılaştım. Ordu bana çok hoş bir izlenim kattı” dedi. 


“HEM FİLMİ İZLEMEK HEM DE YÖNETMENLERİ İLE BİR ARAYA GELMEK BİZLER İÇİN FIRSAT” 

Çoğunluğunu Ordu Üniversitesi (ODÜ) Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ile Tiyatro Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu katılımcılar film gösterimlerinin yanı sıra yönetmenlerle de bir araya gelmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler.  


Etkinlik için Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkürlerini ileten katılımcılar şunları kaydetti:

“Ordu gerçekten bir kültür-sanat şehri. Yapılan etkinlikler ise özellikle bizim gibi üniversite öğrencileri için gayet öğretici ve eğlenceli oluyor. Bölümümüz açısında da yönetmenlerle bir araya gelmek, sorduğumuz sorulara sektörün içendekilerden cevap almak bizleri mutlu ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesinin bu tür etkinlikler yapmasını faydalı buluyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” 

Etkinlik, “Bütün Saadetler Mümkündür” filminin Yönetmeni Selman Kılıçaslan’a çiçek takdim edilmesi ve ardından katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz