OBB TV
ORDUDA SİNEMA AKŞAMLARI DEVAM EDİYOR - 10 Aralık 2021 Cuma ORDU
ORDUDA SİNEMA AKŞAMLARI DEVAM EDİYOR

 ORDUDA SİNEMA AKŞAMLARI DEVAM EDİYOR  

GENEL SEKRETER COŞKUN ALP: “ZAMANI OLAN HERKESİ KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİMİZE BEKLİYORUZ"

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat aralık ayı etkinlikleri “Van Gogh” filminin gösterimi ile devam etti. Film gösterimine katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, çok güzel etkinlikler düzenlendiğini belirterek, "Zamanı olan herkesi kültür sanat etkinliklerimize bekliyoruz" dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat aralık ayı etkinlikleri kapsamında Türk ve dünya sinemasının ödüllü ve önemli filmlerini Ordulularla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi kültür sanat aralık ayı etkinlikleri kapsamında bu kez Yönetmenliğini Julian Schnabel üstlendiği senaristliğini ise filmin yönetmeni Julian Schnabel ile Jean-Claude Carrière’nin birlikte yaptığı Fransa dram ve biyografik filmi ‘Van Gogh’un gösterimi gerçekleştirildi.

 

MISIR VE GAZOZ EŞLİĞİNDE FİLM KEYFİ 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlik öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından her film ve belgesel gösterimlerinde olduğu gibi gösterime katılan vatandaşlara mısır ve gazoz ikram edildi. Ünlü ressam Vincent Van Gogh’un Arles’teki son zamanlarını konu edinen ve Van Gogh’un hayatının bilinmeyenlerinin anlatıldığı film izleyicilerin beğenisini kazandı.


GENEL SEKRETER ALP: “KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK” 

Film gösterim etkinliğine katılan ve etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, kültür sanat etkinliklerinin dolu dizgin devam ettiğini söyledi. 


Vatandaşları etkinliklere davet eden Genel Sekreter Alp, şunları kaydetti:

“Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak uzun geçen kış gecelerini dolu dolu geçirilmesi amacıyla kültür-sanat etkinliklerimizi artırdık. Film gösterimleri, söyleşiler ve bir birinden güzel etkinliklerimizle programlarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımız programlarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Bundan sonraki tüm programlarımıza zamanı olan tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. Bu tür etkinliklerimizi artırarak devam ettireceğiz. Etkinlikleri düzenlenmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum”


VATANDAŞLAR ETKİNLİKLERDEN MEMNUN 

Film gösterimi sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, etkinlikle güzel bir akşam yaşadıklarını, patlamış mısır ve gazoz ikramlarının da kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz