OBB TV
‘SELMA HAYRAN BIRAKTI - 7 Aralık 2021 Salı ORDU
‘SELMA HAYRAN BIRAKTI

 ‘SELMA HAYRAN BIRAKTI  

BÜYÜKŞEHİR SİNEMASEVERLERİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR 

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat aralık ayı etkinlikleri kapsamında dram, tarih ve biyografik türünde çekilmiş ‘Selma’ filmini Ordulularla buluşturdu. İzleyicilerin beğenisini kazanan film sinemaseverlere güzel bir akşam yaşattı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür-sanat etkinlikleri aralık ayı programları kapsamında düzenlenen film gösterimlerine muhteşem bir film ile başlangıç yaptı. Kasım ayı etkinliklerinde ödüllü filmleri Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, aralık ayının ilk film gösteriminde yönetmenliğini Ava DuVernay'ın , senaryosunu ise Paul Webb'in üstlendiği, En İyi Film dalında aday gösterilen ve 87. Akademi Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı ödülünü kazanan ‘Selma’ filmini izleyici ile buluşturdu. 


MISIR VE GAZOZ İKRAMLARI SİNEMA KEYFİNE KEYİF KATIYOR 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinlik öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından her film ve belgesel gösterimlerinde olduğu gibi gösterime katılan vatandaşlara mısır ve gazoz ikram edildi. 


FİLM İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI 

David Oyelowo’nun başrolde yer aldığı, Tim Roth, Tom Wilkinson, Oprah Winfrey, Martin Sheen, Carmen Ejogo ve Cuba Gooding Jr. gibi isimlerle zengin oyuncu kadrosuna sahip olan ve 1965'te ABD’nin Alabama eyaletinin Selma kentinde değişen Amerika'nın hikayesini anlatan film sinemaseverlerin beğenisini kazandı. 


KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ VATANDAŞLARDAN TAM NOT 

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür sanat aralık ayı programı kapsamında gösterimi gerçekleştirilen ‘Selma’ filmi gösterimi sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, hem filmi çok beğendiklerini hem de ikramlardan dolayı mutlu olduklarını belirterek şunları kaydetti:

Muhammet Alışalın, “Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri akşamlarımızı çok iyi değerlendirmemizi sağlıyor. Seçilen film çok güzel, ikramlar çok güzel emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

Ömer Tanrıver, “Etkinlikler gerçekten çok güzel. Ordulular için çok güzel oluyor. Filmde çok güzel seçilmiş. Hem etkinliği hem filmi çok sevdim. İkramlarla da çok mutlu olduk. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz”

Muhammet Fatih İnce, “Ordu için kültür sanat etkinlikleri önemli. Bu programları çok beğeniyoruz. Ben Ordu Üniversitesi Sinema ve Televizyon öğrencisiyim. Bu açıdan da gösterimi yapılan filmler ve belgesellerde bizim için yararlı oluyor. Katkısı olan herkese teşekkür ediyorum”  

Raif Bayram, “Radyo ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Etkinliklere her fırsatta katılmaya çalışıyoruz. Bizim bölümüze katkısı oluyor. Film çok güzeldi, ikramlar çok güzeldi. Her şey için Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz.”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz