OBB TV
ÜNYEDE HER YER ŞANTİYE - 16 Kasım 2021 Salı ORDU
ÜNYEDE HER YER ŞANTİYE

 ÜNYEDE HER YER ŞANTİYE 

ÜNYE’DE HER YER ŞANTİYE

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı asfalt ve beton yol seferberliğiyle ilçelerin sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesindeki mahalle ve grup yolları ile birçok sokak ve cadde sıcak asfalt ile buluştu. 

Ordu’da ulaşıma yapılan yatırımlar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde süren çalışmalarla, ilçelerin yıllar süren hayalleri bir bir gerçeğe dönüşüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan turizme, tarımdan, sosyal projelere kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin kaderini değiştirmeye devam ediyor. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ünye ilçesinde, mahalle ve grup yollarının sıcak asfalt ve beton konforuyla buluştuğunu söyledi.


ÜNYE’NİN BİRÇOK MAHALLE VE GRUP YOLUNDA ÇALIŞMA VAR

Başkan Güler, “Ünye’nin anayoldaki trafik yükünü rahatlatacak en kestirme güzergahlardan birisi olan Kiraztepe yolundaki 2.5 kilometrelik yolda, sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık.  Burası ayrıca, Hamidiye, Çınarlık, Gölevi ve Saraçlı Mahalleleri grup yolu. Atatürk ve Sahilköy Mahallerine ulaşımın en kısa olduğu bir güzergâh. Sahilköy Kocaman mevkiinde de 1 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptık. Ünye Gölevi Bataklık Sokak’ta ise toplam 3 kilometre sıcak asfalt çalışmamız başladı. Bu güzergahta Şeyh Yunus, Kiraztepe ve Gölevi’ye bağlantı sağlayan bir yol. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Belirli bir plan ve program çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 19 ilçede ulaşım sorunu kalmayana dek yol yatırımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz