OBB TV
HİLMİ GÜLER: “TEMEL GÖREVİMİZ EĞİTİM” - 16 Eylül 2019 Pazartesi ORDU
HİLMİ GÜLER: “TEMEL GÖREVİMİZ EĞİTİM”

 HİLMİ GÜLER: “TEMEL GÖREVİMİZ EĞİTİM” 

HİLMİ GÜLER: “TEMEL GÖREVİMİZ EĞİTİM”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda düzenlenen 2019 - 2020 eğitim-öğretim yılı açılış programı ve İlköğretim Haftası kutlamalarına katıldı.


“EĞİTİM PAHALI BİR İŞ AMA CAHİLLİK DAHA PAHALI”

Eğitim ile ilgili daha kapsamlı çalışmaların oluşturulacağını dile getiren Başkan Güler, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime son derece önem veriyoruz. Eğitim bizim temel görevlerimizden bir tanesidir. Bununla ilgili de yapamayacağımız fedakârlık yok. Buradaki genç kardeşlerimizin aynı zaman da dahi olması, ülkemizin sorunlarını çözüm odaklı olması bizlerin elinde. Bunun için Rüstem Bey ve Rabia Hanım gibi hayırseverlerinde bizlerle birlikte bir sevinç halkası, hizmet halkası oluşturması lazım. Ne gerekiyorsa yapacağız. Büyükşehir olarak sizlerin emrindeyiz. Bununla ilgili de çok güzel çalışmalarımızı oluşturduk. Eğitim pahalı bir iş ama cahillik daha pahalı. Bunun için AR-GE çalışmalarıyla, bilim sanat merkezleriyle Ordu’yu büyütmek istiyoruz. Yeni eğitim sezonunun hayırlı olmasını diliyorum. Bununla ilgili çalışmaları yapan hayırseverlerimizi özellikle tebrik ediyorum. Bir takım olarak yeni dönemde daha yüksek başarılarının olmasını arzu ediyorum” diye konuştu.

Düzenlenen program kapsamında hayırsever Rüstem Öztürk'ün katkıları ile yapılan anaokulu ve Rabia Kader Yener’in yardımlarıyla yapılan konferans salonunun açılışı da gerçekleştirildi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz