OBB TV
BÜYÜKŞEHİR, ÜNYENİN ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZÜYOR - 3 Kasım 2021 Çarşamba ORDU
BÜYÜKŞEHİR, ÜNYENİN ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

 BÜYÜKŞEHİR, ÜNYENİN ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZÜYOR 

BÜYÜKŞEHİR, ÜNYE’NİN ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt hamlesiyle sorunlar çözüme kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında, Ünye ilçesinde, 6 mahalleye hizmet veren bağlantı yolları sıcak asfaltla buluştu. 1 mahalle yolundaki çalışmalar ise sürüyor. 

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. Altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, ulaşım ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde nüfusun yoğun olduğu mahallerin yolunu asfalta kavuşturdu.


TOPLAM 7 MAHALLEYE HİZMET VERECEK YOLLARA ASFALT KONFORU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belirlenen program çerçevesinde sorunlara neşter atıldığını söyledi. Başkan Güler, “Ünye ilçemizde ulaşıma yaptığımız yatırımlar sürüyor. Bu kapsamda, Çakmak Mahallemizin yolunu sıcak asfaltla buluşturduk.  Ünye Çiğdem Kumru karayolunda başlayıp, Denizbükü, Başköy, Tepeköy, Yaylalı grup yolunun 1 kilometrelik kısmı sıcak asfalta kavuştu.  Düzköy Mahalle yolunda da sıcak asfalt çalışmalarını başlattık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz