OBB TV
ULUGÖL TABİAT PARKI YELKEN VE KANOCULARLA RENKLENDİ - 27 Ekim 2021 Çarşamba ORDU
ULUGÖL TABİAT PARKI YELKEN VE KANOCULARLA RENKLENDİ

 ULUGÖL TABİAT PARKI YELKEN VE KANOCULARLA RENKLENDİ  

YELKEN VE KANO SPORU 19 İLÇEYE YAYILIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Gölköy ilçesi Ulugöl Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdikleri antrenmanlarla eğitimlerine devam ediyor.

Çocuk ve gençlerin su sporlarına ilgisini artırmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Yelken ve Kano Eğitimi Projesi” Ordu’nun su sporları alanında adından söz ettiren bir il olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ordu’nun kıyı şeridinde bulunan tüm ilçelerde eğitimler yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, bu eğitimlere yüksek rakımlı ilçelerde bulunan menderes, göl, baraj ve akarsu üzerlerinde de devam ediyor.


ULUGÖL TABİAT PARKI’NDA GÖRSEL ŞÖLEN

Ordu’nun su sporları alanında öncüleri olmak için aralıksız çalışan Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, bu kez antrenmanlarını Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinliğe 10 yelken, 8 kano sporcusu ve 4 görevli personel katıldı. Etkinlik 2 saat sürdü.

Ulugöl Tabiat Parkı’nın doğal güzellikleriyle buluşan yelken ve kanolar görsel bir şölen oluştururken antrenmanları izlemeye gelen vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz