OBB TV
OSKİ, BİR MAHALLENİN DAHA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR - 26 Ekim 2021 Salı ORDU
OSKİ, BİR MAHALLENİN DAHA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

 OSKİ, BİR MAHALLENİN DAHA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR 

OSKİ, BİR MAHALLENİN DAHA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), il genelinde sürdürdüğü hat yenileme çalışmalarına Altınordu ilçesinde devam ediyor.

19 ilçede altyapıdan üstyapıya birçok alanda çalışma gerçekleştiren OSKİ, Altınordu ilçesi Aydınlık Mahalle sakinlerinin yıllardır beklediği içme suyu problemini çözüme kavuşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalara başlayan ekipler 7 bin 500 metrelik içme suyu hattın 600 metrelik bölümünü tamamladı. 


“İÇME SUYU HATTINI SİL BAŞTAN YENİLİYORUZ”

Aydınlık Mahallesi’nin içme suyu ihtiyacını karşılayan boruların ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle sık sık arızalara neden olduğunu belirten OSKİ Genel Müdürü Murat Us, “Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile mahallemizde başlattığımız çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Ekiplerin yoğun mesai harcayarak çalışmalara devam ettiğini belirten Genel Müdür Murat Us, “Mahallemize su akışı sağlayan içme suyu sistemi düzensiz ve yetersiz olduğu için bölge halkı su sorunu yaşıyordu. Bu sorunu kökten çözüme kavuşturmak için çalışmalara başladık. Aydınlık Mahallesi’nin içme suyu altyapısını sil baştan yeniliyoruz. Toplam 7 bin 500 metrelik bir içme suyu borusunu yeni ve modern bir yapıya kavuşturuyoruz. Geçtiğimiz günlerde başlanan çalışmalarda şu ana kadar 600 metrelik bölümün çalışması tamamlandı. Geriye kalan bölümler için ekiplerimiz yoğun çalışma yürütüyor. Kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz bu çalışma sonunda mahallemiz sağlıklı bir içme suyu sistemine kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz