OBB TV
BANDO TAKIMI YENİDEN KURULUYOR - 15 Eylül 2019 Pazar ORDU
BANDO TAKIMI YENİDEN KURULUYOR

 BANDO TAKIMI YENİDEN KURULUYOR 

BANDO TAKIMI YENİDEN KURULUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da 1980’lı yılların başında Belediye tarafından kurulan ve müzisyen ekibin emekli olmasından sonra dağılan Bando takımının yeniden kurulması çalışmalara başlattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu’nun değerlerine sahip çıkılmaya devam ediliyor. Bu kapsam da bir dönem Ordu’nun simgesi haline gelen, özel günler ve milli bayramlarda verdiği konserlerle gelenekselleşen bando takımının, kurulması için ilk toplantı gerçekleştirildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen başkanlığında gerçekleşen toplantıda, izlenecek yol haritası belirlendi.


“ORDU’NUN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “ Bando Takımının” yeninden kurulması için talimat verdiğinin altını çizen Genel Sekreter Yardımcısı Ali Erdal Gülderen, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Ordu’nun değerlerini yaşatmak için çalışma başlattı. Bir dönem Ordu’nun simgelerinden olan Bando Takımının yeninden kurulması için bizlere talimat verdi. Bugün bizlerde ekip arkadaşlarımız ile izleyeceğimiz yol haritasını belirlemek ve neler yaparızı konuşmak için bir araya geldik. İnanıyorum ki, en kısa sürede bando ekibini kurarak, şehrimizin simgelerinden birisine daha gün yüzüne çıkarmış olacağız” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz