OBB TV
ORDU BÜYÜKŞEHİR´DEN ÖRNEK DAVRANIŞ - 15 Ekim 2021 Cuma ORDU
ORDU BÜYÜKŞEHİR´DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

 ORDU BÜYÜKŞEHİR´DEN ÖRNEK DAVRANIŞ 

BÜYÜKŞEHİRDEN ENGELLİLERE ÖZEL İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine ara vermeden devam ediyor.

Birçok sosyal projede yer alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Tokat Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi tarafından düzenlenen Doğu Karadeniz turu kapsamında Ordu’ya gelen 40 engelli vatandaş ve ailelerini misafir etti. ORTUR A.Ş. tarafından Ünye Çınarsuyu Sosyal Tesislerinde ağırlanan misafirler yapılan etkinliklerle unutulmaz bir gün geçirdiler.


“SOSYAL PROJELERE DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Doğu Karadeniz turu kapsamında Ordu’ya gelen misafirleri ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerine özel önem verdiklerini belirtti.


Başkan Vekili Adem Atik, ziyarette yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile her alanda sosyal projelere destek vermeye devam ediyoruz. Tokat Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi tarafından düzenlenen Doğu Karadeniz turu kapsamında Ordu’ya gelen 40 engelli vatandaşımızı ve ailelerini misafir ettik. Onlara unutulmaz bir gün yaşamaları için Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yaptık. Büyükşehir Belediyesi olarak dün olduğu gibi bundan sonra da sosyal sorumluk projelerine önem vermeye devam edeceğiz. ”

Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden engelli vatandaşlar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür etti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz