OBB TV
KEYFALAN YAYLASI GRUP YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR - 15 Ekim 2021 Cuma ORDU
KEYFALAN YAYLASI GRUP YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 KEYFALAN YAYLASI GRUP YOLUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR 

BÜYÜKŞEHİR TAM GAZ

Ordu’da ulaşıma yapılan yatırımlar artarak devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Mesudiye ilçesinde dört mahalleyi birbirine bağlayan ‘Keyfalan Yaylası Grup Yolu’ beton ile buluştu. 

Ordu’da başlatılan asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergahlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilçit, Balıklı, Musalı ve Güvenli mahallelerine hizmet veren 4.5 kilometre uzunluğundaki ‘Keyfalan Yaylası Grup Yolu’ beton konforuna kavuştu. 


GÜL’DEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, “Yıllardır beklediğimiz ve büyük ihtiyaç olan bir yatırımdı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Bu yol orman bölgesi olduğu için sürekli büyük kamyonların geçiş yaptığı bir güzergah. Altyapısı çok güçlü yapıldı. Artık konforlu bir yapıya kavuşan bu yolumuz ilçemizin dört ayrı mahallesine hizmet verecek. Beton yolun tamamlanmasıyla V kanal çalışmaları da başladı” dedi. 


MUHTAR YİTMEZ: “YILLARDIR ÖZLEMİNİ ÇEKİYORDUK”

Yeşilçit Mahallesi Muhtarı İbrahim Yitmez ise yaptığı açıklamada, “Bu yolun özlemini çeken bir Yeşilçit mahalle muhtarı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz