OBB TV
ÜÇ İLÇENİN HAYALİ GERÇEK OLDU - 13 Ekim 2021 Çarşamba ORDU
ÜÇ İLÇENİN HAYALİ GERÇEK OLDU

 ÜÇ İLÇENİN HAYALİ GERÇEK OLDU 

ÜÇ İLÇENİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Aybastı ilçesini Kabataş ve Gölköy ilçelerine bağlayan toplamda dört mahalleye ulaşım sağlayan güzergahı beton yolla buluşturdu. Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, “Hayalini kurduğumuz bir yatırım daha gerçek oldu. Yapılamaz denilen bir çalışma daha yapıldı. Çok mutluyuz” dedi. 

Ordu’da başlatılan asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, mahalle ve grup yollarında sürdürdüğü asfalt seferberliğine ek olarak, arazi ve iklim şartlarına göre beton yol çalışmalarına da ağırlık veriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergahlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturuluyor. Vatandaşlara standardı yüksek ulaşımın kapıları açılıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlatılan çalışmalar kapsamında Sarıyer, Kutlular Sefalık ve Hoşkadem Mahallelerini birbirine bağlayan toplamda 6.6 km’lik güzergâh beton yola kavuştu.


6,6 KİLOMETRELİK GÜZERGAH BETONLA BULUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, üç ilçeye bağlantı sağlayan yolun konforlu bir yapıya dönüştüğünü söyledi. Başkan Güler, “Aybastı, Kabataş ve Gölköy ilçelerimizi birbirine bağlayan 4 mahalleye hizmet verecek olan 6.6 km’lik yol betonla buluştu. Güzergah üzerinde V kanal çalışmalarına başladık.

Sarıyer, Kutlular, Sefalık ve Hoşkadem Mahalle sakinlerimizin yıllardır özlemle bekledikleri bu yatırımı tamamladık. İlçelerimize hayırlı olsun” dedi. 


GEÇTAN’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ise “Mahalle sakinlerimizin yıllardır beklediği bir çalışma gerçeğe dönüştü. Bu yolun başlamasında emeği olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve tüm ekibine teşekkür ediyorum. Hayalini kurduğumuz bir yatırım daha gerçek oldu. Yapılamaz denilen bir çalışma daha yapıldı. Mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz