OBB TV
OSKİ´DEN GÖLLERE DEV YATIRIM - 12 Ekim 2021 Salı ORDU
OSKİ´DEN GÖLLERE DEV YATIRIM

 OSKİ´DEN GÖLLERE DEV YATIRIM 

OSKİ’DEN GÖLLER’E DEV YATIRIM

Ordu’nun dört bir köşesini şantiye alanına çeviren Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), içme suyu çalışmalarını Çatalpınar ilçesi Göller Mahallesi’nde devam ediyor.

Ulaşımdan alt yapıya, tarihi mirastan çevreye kadar kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Çatalpınar ilçesi Göller Mahallesi’nin içme suyu hattını sil baştan yeniliyor.


12 BİN 100 METRELİK İÇME SUYU HATTI SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Çatalpınar ilçesi Göller Mahallesi’nde yapılan çalışma ile fiziki ömrünü tamamlamış toplam 12 bin 100 metrelik içme suyu hattı sil baştan yenilenerek modern hale getirilecek. Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan çalışmada şu ana kadar 900 metrelik bölüm tamamlandı.


GENEL MÜDÜR YERİNDE İNCELEDİ

Dağ bayır demeden gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesinin bu çalışma ile Göller Mahallesi’nin içme suyu problemine kalıcı çözüme kavuşturacağını belirten Genel Müdür Murat Us, “Belde belediyesinden mahalleye dönüştürülen Göller’de tarihinin en büyük içme suyu çalışmasına başladık” dedi.


Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile ilçelerimizin içme suyu sorunlarını kalıcı çözüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamda fiziki ömrünü tamamlamış ve sık sık arızlara neden olan Çatalpınar ilçesi Göller Mahallesi’ndeki içme suyu hatlarını sil baştan yenilemeye başladık. Toplam 12 bin 100 metre uzunluğundaki bu hatta çalışmalar geçtiğimiz hafta başladı. Daha önce belde belediyesi olan bu mahallemize yapılacak bu çalışma Göller tarihinde bir ilk olacak. Şu ana kadar 900 metrelik bölümünü tamamladığımız çalışmayı kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.”

Öte yandan yapılacak çalışmalara ek olarak Göller Mahallesi’ne 1 adet kaptaj ve 3 adet maslak yapılarak hizmete alınacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz