OBB TV
YAYALAR İÇİN GÜVENLİ VE KONFORLU KÖPRÜ - 6 Ekim 2021 Çarşamba ORDU
YAYALAR İÇİN GÜVENLİ VE KONFORLU KÖPRÜ

 YAYALAR İÇİN GÜVENLİ VE KONFORLU KÖPRÜ 

ALTINORDU SAHİLİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN YAYA KÖPRÜSÜ KULLANIMA AÇILDI 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Bülbül Deresi üzerinde bulunan ve Altınordu Sahili’nde teleferik ile Çivisiz Mescit arasındaki bağlantıyı sağlayan yaya köprüsündeki yenile çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların kullanımına sundu. Köprünün yenilenmesiyle kıyı şeridi boyunca kesintisiz devam eden yürüyüş yolu daha güvenli ve konforlu hale geldi.


Ordu’da alt yapıdan üst yapıya, tarımdan turizme birçok alanda gerçekleştirdiği yatırımları vatandaşla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi sağlıklı bir şehir inşa etmek amacıyla da önemli çalışmalara imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi yaptığı bu çalışmalarla şehrin ihtiyacına cevap veremez hale gelen alanlarda yenilikçi çalışmalar yürütüyor.


Bu kapsamda 6,5 km’lik Altınordu Sahili’nde teleferik ile Çivisiz Mescit arasındaki bağlantıyı sağlayan Bülbül Deresi üzerindeki yaya köprüsünde yenileme çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, kullanım ömrünü tamamlayan köprünün yerine güvenli ve konforlu bir köprü inşa etti. Çalışmaların tamamlanmasıyla 6,5 km’lik Altınordu Sahili’nin önemli bir ayağını oluşturan köprü vatandaşın kullanımına sunuldu. 

Yapılan bu çalışma ile yüksek standartlı, geniş ve modern bir köprü inşa eden Büyükşehir Belediyesi, kıyı şeridi boyunca kesintisiz devam eden yürüyüş yolunu daha güvenli hale getirdi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz