OBB TV
BÜYÜKŞEHİR HER DAİM YAŞLI VATANDAŞLARIN YANINDA - 1 Ekim 2021 Cuma ORDU
BÜYÜKŞEHİR HER DAİM YAŞLI VATANDAŞLARIN YANINDA

 BÜYÜKŞEHİR HER DAİM YAŞLI VATANDAŞLARIN YANINDA 

BÜYÜKŞEHİR HER DAİM YAŞLI VATANDAŞLARIN YANINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla huzurevlerine ziyaret gerçekleştirdi. Ekipler ziyaretler sonrası il genelinde bulunan 200 yaşlı vatandaşa hediyeler de götürerek 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günlerini kutladı.

Yaşlıların Yaşam Alanında Desteklenmesi Projesi (YAŞAD) kapsamında yaşlı vatandaşların her daim yanında olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık oluşturmak için kutlanan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde de onları unutmadı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince hazırlanan hediyeler ile huzurevinde ve yalnız yaşayan yaşlı vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirildi. Kapı kapı gezen Büyükşehir Belediyesi ekipleri hem hediyelerini takdim etti hem de hatırlarını sorarak günlerini kutladı. Ziyaretlerde ayrıca yaşlı vatandaş için pasta da kesildi. 


“BUGÜNLERİNDE DE YANINDA OLDUK”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, yaşlı vatandaşları her zaman olduğu gibi bu günlerinde de unutmayarak 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladıklarını söyledi.

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

“1 Ekim Dünya Yaşlılar günü münasebetiyle bugün huzurevlerini ziyaret ettik. Sayın Bakanımızın selamlarını onlara ilettik. Biz yaşlı vatandaşlarımızın zaten temizliğinden ulaşımına, sağlık kontrollerinden sıcak yemeğine kadar her zaman yanlarında oluyoruz. Bugüne özel ise yine onları unutmayarak hediyelerimizi kendilerine ilettik, günlerini kutladık. Bu vesileyle tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyorum. Biz her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz.”


“BAŞKAN GÜLER’E VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yaşlı vatandaşlara göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık, “Tüm yaşlılarımızın yaşlılar gününü kutluyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize göstermiş olduğu ilgiden ve yaşlılarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz