OBB TV
ORDU GENÇ İŞ İNSANLARINDAN DEV KONFERANS - 30 Eylül 2021 Perşembe ORDU
ORDU GENÇ İŞ İNSANLARINDAN DEV KONFERANS

 ORDU GENÇ İŞ İNSANLARINDAN DEV KONFERANS 

Ordu Genç İş İnsanları Derneği tarafından İçişleri Bakanlığı’nın destekleriyle Genç Girişimcilik Akademisi düzenlenecek. 30 Eylül 2021 Perşembe (Bugün) günü Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenecek olan konferansta iş dünyasının başarılı isimleri katılımcılara hitap edecek. Dizayn Vip Group Başkanı Erbakan Malkoç, Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Volkan Demir, Digipera Ceosu Fatih Güven ve Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş akademide birikimlerini paylaşacak.


Konferansa katılacak olan Türkiye’nin önemli girişimcilerinden Erbakan Malkoç genç iş insanlarına seslenecek. Girişimcilik ile ilgili önemli hususlara değinecek. Prof. Dr. Volkan Demir de aile şirketlerinin büyümesi ve kurumsallaşması konularını ele alacak. Bir başka katılımcı Tamer Aktaş da Ordu’da yaptığı girişimle Ordu pidesini dünyaya taşıdı. Şu an yurt dışında birçok uçak seferlerinde dahi yolculara dondurulmuş Ordu pidesi ikram ediliyor. ABD’deki marketler de Ordu pidesini bulmak mümkün. Yerel bir firmanın dünyanın başka bir ucuna nasıl ticaret yapacağı ile ilgili bilgiler verecek. Yine katılımcı Fatih Güven ise dijital dünya ve e ticaretin geldiği noktayı konferansa katılanlara aktaracak. Sektördeki başarılarını ve izlenimlerini paylaşacak.


Konferansta yeni dünya ticareti, ticaretin internete taşınması, girişimcilik, başarı öyküleri, kurumsallaşma ve aile şirketlerinin yönetimleri gibi önemli konular masaya yatırılacak. Bakanlık destekli programa Karadeniz bölgesinden iş dünyası, STK temsilcileri, genç iş insanları ve Üniversitelerin ekonomi ve girişimcilik ile ilgili bölümlerinde eğitim gören öğrenciler katılım sağlayacak. 30 Eylül 2021 perşembe (bugün) günü Ordu’da düzenlenecek olan Genç Girişimcilik Akademisi programının başlama saati ise 14.00 olacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz