OBB TV
ORDUDAN AĞRIYA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU - 27 Eylül 2021 Pazartesi ORDU
ORDUDAN AĞRIYA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

 ORDUDAN AĞRIYA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU 

ORDU’DAN AĞRI’YA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

Ağrı Patnos’da görev yapan Ordulu Kübra Öğretmenin minik öğrencileri Ordu Büyükşehir Belediyesince sevindirildi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldüren Ordu Büyükşehir Belediyesi bu defa da Ordu’dan Ağrı’ya gönül köprüleri kurdu. 

Patnos’da bir okulda görev yapan Ordulu Kübra öğretmenin vesilesiyle minik öğrencilere ulaşan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, şehirde birçok ihtiyaç sahibinin faydalandığı Sosyal Market’ten temin edilen ihtiyaçları minikler için Ağrı’ya gönderdi. İçerisinde mont, ayakkabı gibi ihtiyaçların bulunduğu hediyeler Ordulu Kübra Öğretmen aracılığı ile öğrencilere verildi. Hediyeleri alan öğrencilerin mutlulukları ise görülmeye değerdi.


“ÇOCUKLARIM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hediyeleri alan öğrencilerin sevincini sosyal medyadan paylaşan Kübra Öğretmen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Kübra Öğretmen yayınladığı mesajında şu sözlere yer verdi:

“Görev yaptığım okulda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kayıtsız kalmayıp Ordu’dan Ağrı-Patnos’a güzel hediyeleriyle birlikte kocaman sevgisini de gönderen kıymetli Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e çocuklarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz