OBB TV
KUMRU, OSKİ İLE KABUĞUNU KIRIYOR - 23 Eylül 2021 Perşembe ORDU
KUMRU, OSKİ İLE KABUĞUNU KIRIYOR

 KUMRU, OSKİ İLE KABUĞUNU KIRIYOR 

KUMRU, OSKİ İLE KABUĞUNU KIRIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Murat Us, OSKİ tarafından geride kalan 24 aylık süre içinde Kumru ilçesine 16 km’lik içme suyu, 1,4 km’lik kanalizasyon hattı ve 1 adet su alma yapısı tamamlanarak faaliyete geçirildiğini söyledi.


“HER İLÇEDE BİR ESERİMİZ VAR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaların 19 ilçede koordineli bir şekilde devam ettiğini belirten Genel Müdür Murat Us, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçemizde yapılamaz denilen birçok çalışmayı tamamlayarak milletimizin hizmetine sunduk. OSKİ tarafından yapılan çalışmalar neticesinde geride bıraktığımız 24 aylık süre için Kumru ilçemize toplamda 16 km’lik içme suyu, 1,4 km’lik kanalizasyon hattı ve 1 adet su alma yapısı tamamlayarak faaliyete geçirdik” dedi.


“KUMRU YENİ HİZMETLERİ ALMAYA DEVAM EDECEK”

Kumru ilçesinin yeni yatırımları almaya devam edeceğini belirten Genel Müdür Us, “Ordu’nun 19 ilçesinde ekiplerimiz sahada ve çalışmalara devam ediyor. Her noktada yapılan çalışma bizi geleceğe hazırlamak adına yapılıyor. Ordu’nun Ünye ilçesi ne ise Mesudiye ilçesi de bizim için aynıdır. Onun için ilçe ayrımı yapmadan çalışmaya ve eserlerimizi ortaya çıkartmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz