OBB TV
ÜNYEDE DOLU DOLU EĞLENCE SİZLERİ BEKLİYOR - 23 Eylül 2021 Perşembe ORDU
ÜNYEDE DOLU DOLU EĞLENCE SİZLERİ BEKLİYOR

 ÜNYEDE DOLU DOLU EĞLENCE SİZLERİ BEKLİYOR 

ÜNYE’DE DOLU DOLU EĞLENCE SİZLERİ BEKLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in şehri 3 ay değil, 12 ay yaşanabilir kılmak için il genelinde başlattığı çalışmalar yaygınlaştırılıyor. 

Şehirde gerçekleştirilen kültürel, spor ve sanatsal anlamda birçok faaliyetle bu anlayışa katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi yeni bir etkinlikle Ünye’de vatandaşları bir araya getirecek. 

Bu kapsamda 25 Eylül Cumartesi günü Ünye eski iskele mevkiinde “Ordu Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri” programı düzenlenecek.


BANDO TAKIMI VE KENT ORKESTRASI EĞLENDİRECEK

Gerçekleştirilecek olan program kapsamında çeşitli organizasyonlar ile ilçe canlandırılacak. Saat 12.00’de başlayacak olan programda Ordu Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan Hükümet ve Niksar Caddesi’ne kadar müzikler eşliğinde yürüyüş yapacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın saat 15:00’da Ünye eski iskele mevkiinde vereceği konser ile Ünyeliler unutulmaz anlar yaşayacak.


SANAT VE SPOR ETKİNLİKLERİ BİR ARADA OLACAK

Düzenlenen etkinlik Ordu başta olmak üzere çeşitli şehirlerden gelen kano, yelken, sörf, su kayağı gibi deniz sporları yapan kulüplerin katılımları ile renkli hale gelecek. Ayrıca sanatsal faaliyetlerinde yapılacağı bu şölende Ünye sahilinde yapılacak kumda heykel etkinliği ile zirveye çıkacak.


ÇOCUKLAR İÇİN DE ETKİNLİKLER YAPILACAK

7’den 77’ye herkesin davetli olduğu bu programda çocukları da unutmayan Büyükşehir Belediyesi çeşitli oyun etkinlikleri düzenleyecek. Aynı zamanda “Şakrak 6 Büyük Sır” çocuk kitabının kahramanı Şakrak maskotu da alanda bulunacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz