OBB TV
ORDUSPORDAN MİLLİ TAKIMA 2 YETENEK - 23 Eylül 2021 Perşembe ORDU
ORDUSPORDAN MİLLİ TAKIMA 2 YETENEK

 ORDUSPORDAN MİLLİ TAKIMA 2 YETENEK 

ORDUSPOR'DAN MİLLİ TAKIMA 2 YETENEK

U15 Milli Takım bölge seçmelerinin Trabzon etabı tamamlandı. 46 takımdan toplam 638 sporcunun katıldığı organizasyonda Orduspor 1967’den iki genç isim seçildi.


Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve TFF'nin bölge müdürlüklerinin belirlediği sahalarda organize edilen seçmelerde, maçları, Genç Milli Takım antrenörleri de izledi. 

Genç Milli Takım antrenörlerinden Şenol Ustaömer, Güngör Şahinkaya, Mehmet Yıldırım, Mehmet Hacıoğlu, Mehmet Bölükbaşı, Ahmet Ceyhan, Sinan Turhan ve Ömür Altunsöz izledi. Bölge Antrenörleri Koordinatörü Nevruz Şerif, Bölge Antrenörleri Sorumlusu Ahmet Gün, Bölge Antrenörü Turgay Semercioğlu'nun da takip ettiği seçmelerde Orduspor'un başarılı genç oyuncuları Göktuğ Zengin ve kaleci Hüseyin Aktan, bu seçimlerden başarıyla çıktı. 


Genç Milli Takımlar tarafından düzenlenen ve 2007 doğumlu oyuncuları kapsayan 15 yaş altı seçmelerinde Orduspor'dan 2 futbolcunun katılmasını büyük bir başarı olarak değerlendiren Orduspor 1967 Kulüp Başkanı Savaş Şimşek, "Trabzon'daki seçmelere giden genç arkadaşlarımızdan Göktuğ Zengin ve kalecimiz Hüseyin Aktan bu seçmelerden başarıyla çıkarak isimleri Genç Milli Takım'a yazdırdılar. Bu Orduspor 1967 Kulübü olarak hem bizlerin, hem de Ordu'muz için gurur kaynağıdır. Bu seçmeler bizim işimizi ne kadar ciddiyetle yaptığımızın bir göstergesidir. Profesyonel takımımız TFF 3.Lig 3.Grup'ta lider olarak zirveye yerleşirken, 2 genç futbolcumuzun da bu seçmelerden başarıyla çıkması dediğim gibi çok büyük bir gurur kaynağıdır. Orduspor 1967 Kulübü olarak bizler çok daha büyük başarılara imzalar atmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizlerden açık desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler beyefendi başta olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürler ediyor, Genç Milli Takıma seçilen arkadaşlarımızı yürekten tebrik ederek başarılar diliyorum" dedi. 


Genç Milli Takım antrenörleri ile bölge antrenörlerinin takip ettiği U15 Milli Takımı'na ve kulüplere oyuncu havuzu da oluşturulacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz