OBB TV
OSKİ İLE KORGAN ÖMÜRLÜK YATIRIMLARA KAVUŞTURULUYOR - 21 Eylül 2021 Salı ORDU
OSKİ İLE KORGAN ÖMÜRLÜK YATIRIMLARA KAVUŞTURULUYOR

 OSKİ İLE KORGAN ÖMÜRLÜK YATIRIMLARA KAVUŞTURULUYOR 

KAPASİTESİ 20 KAT ARTAN GÖLET

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) ile Korgan iki yıl içerisinde alt yapı ve üst yapıda ömürlük yatırımlara kavuşturuldu.

Çalışmalarını 19 ilçede aralıksız sürdüren OSKİ ekipleri, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yatırımları hayata geçirerek yaşam standartlarını yükseltiyor. Bu kapsamda Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız veren OSKİ ekipleri, geride kalan 2 yıl içerisinde Korgan ilçesine 33,4 km içme suyu hattı, 6,5 km kanalizasyon hattı ve kapasitesi yetersiz kalan su tutma yapısını 20 katına çıkartarak ilçeye kazandırdı.  


“VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAM STANDARTLARINI YÜKSELTİYORUZ”

Diğer ilçelerde olduğu gibi Korgan ilçesinde de önemli alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yapıldığı söyleyen Başkan Güler, “Geride bıraktığımız iki yıllık süre zarfında da Korgan ilçemize önemli çalışmalar kazandırdık. Şu ana kadar ilçemize 33,4 km içme suyu hattı ve 6,5 km kanalizasyon hattı kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tespitlerimiz ve talepler doğrultusunda tüm ilçelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.


Başkan Güler, şöyle konuştu:

“OSKİ ekipleri tarafından ilçelerimizde yatırım çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor. Ekiplerimiz 19 ilçede alt yapıdan üst yapıya birçok çalışma ile vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltiyor. İlçelerimizde tespit ettiğimiz sorunları öncelikli olarak belirliyor ve zaman geçmeksizin çalışmalarımıza başlıyoruz. Ayırt etmeksizin, uzak yakın demeden ilçelerimizde sürdüğümüz çalışmalarla Korgan ilçemizde de önemli alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapıyoruz. Geride bıraktığımız iki yıllık süre zarfında da Korgan ilçemize önemli çalışmalar kazandırdık. Şu ana kadar ilçemize 33,4 km içme suyu hattı ve 6,5 km kanalizasyon hattı kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Aynı zamanda kapasitesi yetersiz su tutma yapısını da çalışmalarla 20 katına çıkarttık. Böylelikle Korgan’ın su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacağız. Tespitlerimiz ve talepler doğrultusunda tüm ilçelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz