OBB TV
BÜYÜKŞEHİR UZAKLARI YAKIN EDİYOR - 21 Eylül 2021 Salı ORDU
BÜYÜKŞEHİR UZAKLARI YAKIN EDİYOR

 BÜYÜKŞEHİR UZAKLARI YAKIN EDİYOR 

PERŞEMBE VE FATSA İLÇELERİNİN BEKLEDİĞİ YOL ASFALTLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in il genelinde başlattığı asfalt seferberliğiyle ulaşımda konfor artıyor. Çalışmalar kapsamında, Perşembe ilçesinde, iki mahalle üzerinden Fatsa ilçesine bağlanan 8.5 kilometrelik güzergah asfaltla buluşuyor. 

Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar devam ediyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.


8.5 KİLOMETRELİK GÜZERGAH ASFALTLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde, 8.5 kilometre uzunluğundaki Çamarası ve Selimiye mahallelerinin yolunu emülsiyon asfaltla buluşturmak için çalışma başlattı. Fatsa ilçesine bağlı Ilıca Mahallesine de bağlantı sağlayan güzergah, geniş bir nüfusa hizmet verecek. Yolda şu ana kadar yapılan çalışmalarda 4 kilometrelik kısım asfalta kavuştu. Kalan 4.5 kilometrelik mesafedeki asfalt çalışmaları ise sürüyor. 


BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Yollarının asfalta kavuşacak olması nedeniyle, büyük mutluluk yaşayan yöre sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz