OBB TV
AKKUŞTA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR - 6 Eylül 2021 Pazartesi ORDU
AKKUŞTA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

 AKKUŞTA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR 

AKKUŞ’UN YOL HASRETİ SONA ERDİ

Ordu’nun Akkuş ilçesinde, uzun yıllardır yol hasreti çeken Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahalleleri grup yolu sıcak asfalta kavuşuyor. Toplam uzunluğu 10 kilometre olan güzergahın 5 kilometrelik ilk etabının tamamlanmasının ardından kalan kısımdaki sıcak asfalt çalışmaları da başladı. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Akkuş ilçesine bağlı Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahalleleri grup yolunu sıcak asfalta kavuşturuyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar tamamlandığında 10 km uzunluğundaki yol, standardı yüksek, güvenli ve konforlu bir yapıya sahip olacak. 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, sıcak asfalt çalışmaları devam eden güzergahın, ilçenin nüfus yoğunluğu en fazla olan mahalleler üzerinde olduğunu söyledi. 


TOPLAM UZUNLUĞU 10 KİLOMETRE

Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını müjdeleyen Başkan Güler, “10 kilometre uzunluğundaki yolu iki etap halinde planlamıştık. İlk etaptaki 5 kilometrelik kısmı sıcak asfalta kavuşturduk. Şimdi ise kalan kısımdaki çalışmaları başlattık. Şu anda 6 bin 800 metrelik kısım geride kaldı. Düğencili, Yeşilgüneycik, Damyeri ve Tuzak mahalleleri özellikle yazın 15-20 bin nüfusun yaşadığı önemli bir bölge. Büyükşehir Belediyesi olarak hangi bölgemizde eksiklik varsa değerlendirip çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdiden bu yolun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

DEMİRCİ’DEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ise “Vatandaşlarımız bu yolun bozuk olmasından, yazın tozdan kışın da çamur olmasından şikâyetçiydi. Artık yolumuz sıcak asfaltla konforlu bir yapıya dönüşüyor. Ben çalışmalarından dolayı ilçemiz adına başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, ekibine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz