OBB TV
BAŞKAN TÖRENDEN, VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI - 10 Eylül 2019 Salı ORDU
BAŞKAN TÖRENDEN, VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

 BAŞKAN TÖRENDEN, VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI 

BAŞKAN TÖREN’DEN, VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Muharrem ayı münasebetiyle vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Altınordu Belediyesi belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmaların yanı sıra sosyal yönlü faaliyetler gerçekleştirmeye de devam ediyor. ‘Paylaşmanın ve bereketin yurdu ALTINORDU’ sloganıyla sosyal yönlü çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi, bu kapsamda Aşure Günü dolasıyla aşure dağıtım etkinliği gerçekleştirdi.

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliği Pazartesi Pazarı, Köprübaşı Meydanı, İsmet Paşa ve Sırrı Paşa Caddelerinde kurulan stantlarda yapıldı. Altınorduluların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtım etkinliğine katılan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören kurulan stantları tek tek gezerek vatandaşların Muharrem ayını tebrik etti ve kendilerine aşure ikramında bulundu.

Başkan Tören burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Muharrem ayının birlik ve beraberliğimize, ülkemizin ve insanlık aleminin huzuruna, barışına ve kardeşliğine vesile olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimizin Muharrem ayını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen aşure dağıtım etkinliğinden duydukları memnuniyetini dile getiren Altınordulular ise emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.




Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz