OBB TV
ZİRVEYE BAYRAK ASTILAR - 31 Ağustos 2021 Salı ORDU
ZİRVEYE BAYRAK ASTILAR

 ZİRVEYE BAYRAK ASTILAR 

TÜRK BAYRAĞI İLE ORDU’YU SELAMLADILAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Dağcılık İhtisas Spor Kulübü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde farklı bir etkinliğe imza atıldı. Altınordu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesinde bulunan 810 rakımlı Yoroz Kent Ormanı’nın zirvesine tırmanan Dağcılık İhtisas Spor Kulübü üyeleri, zirvenin en uç noktasındaki iki kaya arasına Türk Bayrağı asarak Ordu’yu selamladılar. 

Ordu ve Giresun’u yüksekten görme imkanı veren Yoroz Kent Ormanı’nda şanlı Türk Bayrağı’nı dalgalandıran Ordu Dağcılık İhtisas Spor Kulübü üyeleri, dernek olarak 30 Ağustos dolayısıyla, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle etkinlik yaptıklarını söyledi.


“BUGÜN BİZİM EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ”

Ordu Dağcılık İhtisas Spor Kulübü sporcusu Mehmet Şenocak, “Bugün bizim en büyük milli bayramlarımızdan 30 Ağustos Zafer Bayramı. Bayramımızı kutlamak için Yoroz’dayız. Bugüne özel olarak şanlı Türk Bayrağımızı en yüksek zirveye asıyoruz. Burası zor bir yer. Eğitimi olmayan kişilerin bulunduğumuz noktaya tırmanmamasını öneriyoruz.  Buradan şanlı bayrağımızla Ordu ilimizi selamlayacağız” dedi. 


“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ordu Dağcılık İhtisas Spor Kulübü sporcusu  Alper Celal Genç ise “30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle şanlı Türk bayrağımızı Yoroz’da dalgalandırdık. Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Katkılarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz