OBB TV
BAŞKAN GÜLER VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ - 22 Ağustos 2021 Pazar ORDU
BAŞKAN GÜLER VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ

 BAŞKAN GÜLER VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ 

BAŞKAN GÜLER’DEN BİR İLK DAHA

DÖRT İLÇEYE HİZMET VERECEK ASFALT PLENTİ ÜRETİME GEÇTİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in geçtiğimiz aylarda müjdelediği bir yatırım daha gerçek oldu.  Gölköy ilçesinde, Gürgentepe, Mesudiye ve Aybastı ilçelerine de hizmet verecek olan asfalt plentinin kurulum çalışmaları tamamlandı. Tesis üretime geçti. 

Toplam yol ağı, Türkiye ortalamasının 4 katından fazla olan Ordu’da, ulaşım alanında yapılan yatırımlara bir yenisi daha eklendi. 

Daha önce belediye envanterine kazandırılan asfalt plenti, taş ocağı ve iş makineleriyle kısa zamanda hızlı bir mesafe kaydeden Büyükşehir Belediyesi, Gölköy, Gürgentepe, Mesudiye ve Aybastı ilçelerinin kaderini değiştirecek yeni bir yatırıma daha imza attı. 

Yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında, Gölköy ilçesine kazandırılan asfalt plentinin kurulumu tamamlandı. Tesiste üretilen sıcak asfaltlar yollarla buluşmaya başladı. 


BAŞKAN GÜLER SÖZ VERMİŞTİ    

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, geçtiğimiz aylarda yaptığı Gölköy ilçesi ziyaretinde, ilçeye asfalt plenti kurulacağını müjdelemişti. Başkan Güler’in talimatıyla başlayan çalışmalar sonrası, bölgeye asfalt plenti kazandırılması için harekete geçildi. Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 yılında yeni bir asfalt plenti almasıyla birlikte Kayabaşı Mahallesi’nde yer alan mevcut plent bakıma alındı. Ankara’da yapılan revizyon sonrası, modernize edilen ve üretim kapasitesi arttırılan plentin Gölköy ilçesine kurulmasına karar verildi.


İŞLER HIZLANACAK, TASARRUF SAĞLANACAK

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin başlattığı çalışmalar sonrası yeni plentin kurulumu tamamlandı. Tesis üretime geçti. İlk asfalt ise Gürgentepe Tikenlice ve Gölköy Süleymaniye yolu ile buluştu. 


ÇEVRE İLÇELERE DE HİZMET VERECEK

Gölköy ilçesinde kurulan plent, zorlu coğrafyada Gürgentepe, Mesudiye ve Aybastı ilçelerine de hizmet verecek. Bölgede kurulan plentle birlikte hem zamandan hem de maliyet olarak tasarruf sağlanmış olacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz