OBB TV
ÜÇ İLÇENİN HASRETİ SONA ERİYOR - 21 Ağustos 2021 Cumartesi ORDU
ÜÇ İLÇENİN HASRETİ SONA ERİYOR

 ÜÇ İLÇENİN HASRETİ SONA ERİYOR 

ÜÇ İLÇENİN HASRETİ SONA ERİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gölköy, Kabataş ve Aybastı ilçelerine bağlantı sağlayan grup yollarında asfalt çalışması başlattı. Toplam 5 mahalleyi kapsayan çalışmalarla birlikte, güzergahlar standardı yüksek konforlu bir yapıya kavuşacak. 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü asfalt seferberliği devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, coğrafi olarak engebeli ve dağınık bir yapıya sahip olan bölgenin grup yollarında, vatandaşların ulaşım kalitesini yükseltmek için yoğun bir mesai harcıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, devam eden çalışmalarla birlikte, ilçelerin şantiyeye dönüştüğünü söyledi.


GÖLKÖY, KABATAŞ VE AYBASTI’YA BAĞLANTI SAĞLAYACAK

Gölköy, Kabataş ve Aybastı ilçelerine bağlantı sağlayan güzergahta asfalt çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Güler, “Gölköy ilçemize bağlı Direkli Mahallesinden Kabataş ilçemize bağlı Belen, Kuzköy, Hoşkladem ve Aybastı ilçemize bağlı Alacalar mahallesine direkt bağlantı sağlayan grup yolunda emülsiyon asfalt çalışması başlattık. Toplam 4 kilometre uzunluğunda bulunan yol ile birlikte hemşerilerimize konforlu bir ulaşımın kapılarını aralayacağız. İlçelerimize hayırlı olsun” dedi. 


MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen çalışmayı sevinçle karşılayan mahalle sakinleri, grup yolunun asfalta kavuşmasını sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz